La mai puţin de o săptămână de la prima audiţie, „Îmi pasă”, noul single al lui Pepe, confirmă faptul că este printre cele mai bune, dacă nu chiar, cea mai bună piesă lansată de artist. Dovedesc acest lucru miile de comentarii şi mesaje primite, zecile de mii de distribuiri şi aprecieri, faptul că a intrat atât de repede în playlist-urile radiourilor şi totodată, ascensiunea rapidă în clasamentul celor mai vizionate videoclipuri al celor de la YOUTUBE. „Îmi pasă” având şanse foarte mari să ajungă pe prima poziţie.

Nici că se putea întâmpla un lucru mai frumos pentru Pepe mai ales că în 2019 artistul împlineşte 20 de ani de prezenţă continuă în industria muzicală, toată această nebunie frumoasă cu „Îmi pasă” venind ca un răspuns pentru tot ceea ce a oferit de-a lungul timpului în muzica romaneasca.

„Mie unul mi se pare că „Îmi pasă” este pe primul loc în topul celor mai bune piese ale mele şi numai dacă ar fi sa luăm în calcul felul în care a fost primită de către public, de către fani, de către prieteni. În prima zi de la lansare nici nu am prea putut să îmi folosesc telefonul din cauza sau mai bine zis datorită mesajelor de felicitare pe care le primeam. Bineînţeles că „Numai iubirea” sau „Îmi place” sau „Cine, cine” sau „O femeie cât o sută” sau poate şi „Sentimente intense” sunt şi vor rămâne piese de referinţă dar ceea ce se întâmplă cu „Îmi pasă” mi se pare fenomen. Le mulţumesc şi vă mulţumesc tuturor pentru susţinere, pentru mesajele frumoase, pentru aprecieri … pentru tot.” a spus Pepe.

„Îmi pasă” este o producţie Rappin’ On, Connect-R şi Ştefania Costache semnând muzica şi versurile piesei.

„A fost o adevărată plăcere să compun pentru Pepe mai ales că suntem familie și în familie ne putem arăta și sensibilitățile fără a fi judecați. A fost plăcut să îmi transpun sentimentele pe note și să fac asta pentru un om atât de apropiat mie. “Îmi pasă” este o piesă sensibilă care nu poate fi interpretata decat de o inimă mare şi plină de pasiune.” a spus Connect-r în timp ce Ştefania a adăugat că “Îmi pasă” este o piesă ce vorbește despre curajul de a fi vulnerabil uneori. Sunt convinsă că toți cei care au fost „curajoși” vor retrăi emoții la ascultarea acestei piesei şi ma bucur teribil că versurile mele au avut parte de o interpretare atât de sensibilă precum cea a lui Pepe.”

Videoclipul a fost filmat într-un timp record chiar dacă  filmările au avut loc în vârful munţilor, în Piatra Craiului, pe o vreme total neprietenoasă. Pepe a avut însă un “coleg de platou” de nădejde. Gitano joacă un rol cheie în toată povestea pusă în scenă de Dan Petcan, cel care semnează regia şi producţia pentru “Îmi pasă”.

“Îmi pasă” este coloana sonoră şi punctul de la care Dan Petcan a scris scenariul unui întreg film. Ne-am luat noi cu altele şi nu am apucat să concretizăm detaliile necesare pentru a putea începe filmările însa acum, vazănd doar 3 minute montate dar mai ales emoţia pe care poate să o transmită piesa atât eu cât şi Dan suntem convinşi că nu este o idee tocmai bună să renunţam la acest vis al nostru. Trebuie menţionat nepărat faptul că “Îmi pasă” este primul videoclip atât al meu cât şi al lui Dan care ajunge la public direct din primul montaj fără să mai necesite nici măcar un cadru schimbat sau ajustat.” a spus Pepe.