Proiect caritabil, gaming și donații #pebune. Fundația Metropolis și Nexus Gaming și-au unit forțele în cadrul unui eveniment de CSR, KFC România fiind unul dintre susținători.

Meciul demonstrativ de CS:GO, al cărui scop principal a fost strângerea de fonduri pentru proiectul #spitalepublicedinbaniprivați, a fost prezentat de către Codin Maticiuc și Cuza (Noaptea Târziu). Confruntarea a avut loc între două echipe (Makers vs. Hope), fiecare formată din jucători profesioniști și influenceri.

De-a lungul celor 5 ore, publicul a donat prin intermediul SMS-urilor cu textul FACEM la 8845 sau direct în live stream. Suma estimată inițial s-a triplat la finalul competiției, astfel că aproximativ 30.000 de dolari au fost donați în scopul renovării, reamenajării și dotării spitalelor publice din România.

Odată atins ultimul prag, la nivel de sume colectate, top donatorul din cadrul acestui eveniment a câștigat marele premiu – un PC profesionist de gaming, powered by KFC, în valoare de peste 4.500 de dolari.

*****

Despre Sphera Franchise Group S.A.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell.