Librex, singura librărie din România care oferă transport gratuit la orice comandă încă din martie 2020, lansează #ÎndrăgostitDeCitit, campania pentru Ziua Îndrăgostiților și Dragobete. Compania își dorește să contribuie la dezvoltarea consumului de carte pe plan național, în condițiile în care 93,5% dintre români nu cumpără nici măcar o carte pe an, potrivit unui studiu EuroStat din 2019.

Librex îi îndeamnă pe români să descopere sau să redescopere magia lecturii cu reduceri reale de până la 80% la sute de titluri de pe site, cu numeroase pachete promoționale alcătuite din titluri de dragoste, cupluri celebre și cărți pentru relații / cupluri, dar și cu diverse tombole și concursuri.

Toate comenzile plasate pe site-ul Librex beneficiază de transport gratuit, indiferent de valoarea coșului de cumpărături sau de adresa de livrare. Serviciul este gratuit din primele zile ale lunii martie 2020, atunci când a fost declarată starea de urgență, din solidaritate pentru cititori.

“În luna februarie sărbătorim iubirea atât autentic, de Dragobete, cât și prin prisma fenomenului global Valentine’s Day. Indiferent de context, misiunea noastră a fost, este și va rămâne încurajarea românilor să citească. Sau, în ton cu sărbătoarea, să se îndrăgostească de citit!”, Ionuț Radu, Librex.

Campania se desfășoară până pe 24 februarie, inclusiv.

Mai multe detalii, pe https://www.librex.ro/indragostit-de-citit