Pe 8 aprilie, de la ora 20:00, Viorel Dragu & co dezbat un subiect intens dezbătut în ziua de azi – mai merită sau nu să faci copii?

Viața este oricum suficient de grea; care ar fi argumentele pro și contra conceperii unui copil în zilele noastre, în haosul în care trăim, și, evident, când sunt atâtea seriale de văzut?

Tabara pro începe într-o notă pozitivă: “un copil nu îți afectează deloc viața”. Ești practic exact cum erai înainte, doar un pic altfel.  Apoi, ce poate fi mai bine decât atunci când poți trimite pe cineva să cumpere ce vrei de la magazin? Nu e nevoie să mergi tu, merge copilul. Echipa adversă se opune totuși acestui argument, pe motiv că, în ziua de azi, există servicii de curierat.

Viața sexuală se schimbă și ea după nașterea unui copil: “Iți dă un alt drive, poate diseară!”

Mai mult, apariția unui copil poate combate și orice monotonie; cu varietatea de certuri pe care le porți cu toată lumea, printre care și cu părinții altor copii de la școală, cum te poți plictisi?

Și, bineînțeles, există și un avantaj financiar: începe cu alocația și se termină tot cu ea.

Pentru mai multă inspirație în luarea acestei decizii, de a face sau nu un copil, Viorel Dragu și echipa vă așteaptă luni seară, de la ora 20.00.

Echipa de scenariști și corespondenți care apar în emisiune este formată din Viorel Dragu, Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru și Cristi Popesco. Aceasta este prima emisiune 100% autohtonă de satiră realizată și difuzată de Comedy Central în România.

 Show de seară cu Viorel Dragu va putea fi vizionat pe 8 aprilie, de la ora 20:00, la Comedy Central.

Reluările se vor difuza luni de la ora 22.00, miercuri, de la 11.30, vineri, de la 00.30 și duminică, de la 23.00