Proiectul multidisciplinar H3 Garden before detach() se lansează miercuri, 9 septembrie, în București, pe Popa Nan 82, simultan cu cel mai mare festival de artă, tehnologie și societate din lume, Ars Electronica. Proiectul multidisciplinar organizat de H3, în colaborare cu Teatrul Odeon și :arrogant films este selectat pentru participare în acest an.

Cinci seri de muzică live, mai multe reprezentații ale spectacolului-instalație Who Am I? A human-robot performance decât erau prevăzute și o expoziție fără precedent de instalații interactive reprezintă perspectiva dinamică pe care o propunem între 9 și 13 septembrie @Popa Nan 82.

Una dintre premierele festivalului constă într-o nouă experiență a muzicii live, integrată în instalații de lumini, oferind o experiență multisenzorială pentru iubitorul de concerte.

În cadrul seriei de concerte Kaustik Nights, vor susține show-uri trupele Omul cu Șobolani (9 septembrie), Cred că Sunt Extraterestru (10 septembrie), Electric Brother (11 septembrie), Șuie Paparude (12 septembrie) și om la lună (13 septembrie).
Biletele sunt disponibile pe myticket.ro.