Începe Triathlon Arena - o competiție de FIFA20, biliard și bowling, în Băneasa Shopping City

Băneasa Shopping City anunță ediția a II-a de Triathlon Arena, un concurs care va avea loc la MaxFun și va reuni profesioniștii și amatorii pasionați de Fifa, biliard și bowling, împreună cu echipa de la matinalul Virgin Radio. Evenimentul, aflat la a doua ediție, va avea loc pe 4 octombrie, începând cu ora 19:00, iar un participant va trece prin toate cele 3 probele.

Cele 3 jocuri – Fifa, biliard și bowling – vor fi arbitrate de către Tudor Buțan – jucător profesionist FIFA, membru al echipei naționale de FIFA – Fifa 20, Ovidiu Cristea – multiplu campion național și vicecampion est-european – biliard și Cătălin Gheorghe – multiplu campion național, actual campion european – bowling.

„Competiția Triathlon Arena a ajuns la a doua ediție organizată în Băneasa Shopping City și a fost creată special pentru clienții noștri pasionați de jocuri și distracție. Profesioniștii din domeniu, matinalii de la Virgin Radio și premiile sunt doar câteva dintre punctele de atracție ale serii. Suntem nerăbdători să înceapă competiția și să îi descoperim pe cei mai talentați jucători dintre toți participanții”, a declarat Aura Dinu, Director de Marketing Baneasa Shopping City

Ca și în cadrul ediției anterioare, evenimentul va începe cu jocuri demonstrative susținute de către Tudor Buțan, jucător profesionist de FIFA în echipa națională a Federației Române de Fotbal, Shurubel, Ionuț Bodonea și Bogdan Ciudoiu de la Virgin Radio.

Participanții vor concura la toate cele 3 probe, mai multe detalii, consultarea regulamentului și înscrierile se pot face pe site-ul www.baneasa.ro.

Desemnarea câștigătorilor se va face pe baza cumulării punctelor obținute de fiecare participant în parte la cele 3 probe. Primii 8 clasați vor primi premii atrăgătoare, dar și vouchere în locație, iar persoanele clasate pe următoarele locuri vor fi și ele premiate cu câte o oră gratuită de biliard, bowling sau Xbox.

Ocupantul locului întâi va primi un Huawei P30 Pro și o consolă Play Station 4, cel de pe locul doi un Huawei P30 și un Smartwach Huawei GT, iar cel de-al treilea loc va fi recompensat cu o Dronă MJX BUGS 3 PRO și un Smartwach Huawei GT. Pe lânga toate acestea, fiecare ocupant al podiumului va primi și un abonament de 10 ore de billiard, bowling sau Xbox în locația MaxFun Băneasa.

Despre Băneasa Shopping City:

Centrul comercial Băneasa Shopping City este lider pe piața românească de fashion și entertainment, oferind clienților săi un mix unic de branduri, care poate satisface şi cele mai exigente dorințe în materie de shopping, de la cele de renume internațional, la magazine ale designerilor români, precum și o varietate de restaurante rafinate și cafenele. Centrul comercial include și o zonă impresionantă de divertisment: MaxFun, MaxBet și Grand Cinema & More. Aceste caracteristici sunt menite să asigure confortul clienților şi transformă Băneasa Shopping City în destinația exclusivistă de shopping, relaxare și entertainment a României.

Despre MaxFun:

MaxFun a pornit de la o idee simplă, aceea de a oferi divertisment de calitate și distracție maximă pentru întreaga familie, de a crea un loc în care să ne reamintim să zâmbim, să râdem și să ne jucăm, să fie cât mai mult fun.

Pe langă meniul personalizat puteți alege între nenumărate activităti: bowling, biliard, aparate distractive de tip redemption, airhockey, console video!!