Întâlnire cu supereroi – Generatorul Rex și Ben Tennyson în episodul special „Ben 10: Ben Gen 10”

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/arta / cultura / entertainment/Întâlnire cu supereroi – Generatorul Rex și Ben Tennyson în episodul special „Ben 10: Ben Gen 10”
  • Ben 10: Ben Gen 10

Un alt episod special din „Ben 10” vine în curând la Cartoon Network! Ben Tennyson îl va întâlni pe eroul unei alte serii populare: Generator Rex. Împreună vor lupta pentru binele Pământului. Vor reuși cei doi să îl învingă pe puternicul vrăjitor întunecat Hex? Premiera va avea loc duminică, 9 mai, la Cartoon Network.

Ben 10 și Generator Rex salvează lumea!

În noul episod, Ben îl întâlnește pe Generatorul Rex când acesta era încă adolescent. Personajul a fost adus la viață de grupul de creatori responsabili pentru serialul „Ben 10”. De data aceasta, Generatorul scapă de organizația Providence, condusă de agentul Six,  care vrea să-l captureze și să preia spațiul.

Tânărul extraterestru va trebui să se împace cu Ben Tennyson: numai împreună pot face față sinistrului vrăjitor Hex, care răpește un superstar și, cu ajutorul unui Omnitrix defect, vrea să injecteze oamenii cu ADN galactic pentru a-i transforma în extratereștri. Soarta planetei revine în întregime în mâinile celor doi adolescenți. „Ben 10: Ben Gen 10” este unul dintre cele trei episoade speciale care debutează pe Cartoon Network. „Ben 10: Ben 10 010” a fost difuzat pentru prima dată în februarie anul acesta, iar „Ben 10: Alien X pe atac” urmează să aibă premiera.

Despre ce este vorba în serialul „Ben 10”?

De când tânărul de 10 ani a găsit Omnitrixul, viața lui s-a schimbat total. Băiatul deștept se poate transforma în extratereștri și fiecare dintre ei are diferite superputeri – totul datorită unui ceas neobișnuit. În aventurile sale, Ben este însoțit de vărul său Gwen și de bunicul Max, datorită cărora chiar și cele mai dificile misiuni au succes. Ben a salvat deja lumea în timpul expediției sale spațiale și a luptat cu puternicul Vilgax. A călătorit cu trenul audio și, împreună cu Gwen, a împiedicat planurile nefaste ale lui Tim Zbuktu.

Premiera episodului special „Ben 10: Ben Gen 10” are loc duminică, 9 mai, ora 14:35, la Cartoon Network.

Despre Cartoon Network

Cartoon Network este o divizie WarnerMedia și televiziunea de desene animate numărul 1 la nivel mondial, oferind cel mai bun conținut original pentru copii și familii, cu seriale precum Ben 10, Craig și dumbrava, Steven Univers, Uimitoarea lume a lui Gumball, Fetițele Powerpuff sau Aventurile fraților urși. Urmărit în 187 de țări, în peste 450 de milioane de case și în 33 de limbi, Cartoon Network inspiră următoarea generație de creatori și inovatori prin implicarea publicului său la granița dintre creativitate și tehnologie. Inițiativele sale sociale premiate, cum ar fi Cartoon Network Clubul Prieteniei, sunt resurse recunoscute și deseori utilizate de copii și adulți care caută ajutor în rezolvarea problemelor de bullying.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).

2021-05-07T11:01:31+03:0007 mai 2021|Categories: arta / cultura / entertainment, COMUNICATE DE PRESA|Tags: , |
Go to Top