În perioada 14-24 martie 2019, pasionații de gaming sunt invitați să participe la un nou maraton “Join The Republic” la Plaza România.

Cele mai tari sisteme de gaming, concursuri cu premii interesante și sesiuni de autografe vor fi nelipsite de la eveniment. Mai mult, la “Join The Republic”, participanții vor avea parte de meciuri amicale și întâlniri cu vedete. Astfel, sesiunile de gaming „Free to Play” se vor desfășura în data de 14 și 15 martie pe parcursul întregii zile și în perioada 16 – 23 martie în afara orelor de competiție.

Pe 16 martie la standul ASUS va fi prezent El Nino, care va împărți autografe și va interacționa cu fanii. Între 22-24 martie, Ovvy, cel mai bun jucător român de FIFA, se va întâlni cu fanii și va juca sesiuni de jocuri demonstrative. Pe 24 martie, în ultima zi a evenimentului, actorul și cântărețul Dorian Popa va fi prezent pentru a face fotografii cu fanii.

Fanii gamingului vor putea vedea cele mai noi laptopuri:  ASUS ROG Zephyrus S GX701, cel mai subțire și cel mai performant laptop de gaming de pe piață și ASUS ROG STRIX SCAR II GL504.

COMPETIȚIE PENTRU LICEE ȘI ALTE PREMII PENTRU PARTICIPANȚI

Activitățile vor urma două linii: gaming (la etajul 1) și lifestyle (la parter), pentru a fi pe placul tuturor clienților Plaza România.

 În cadrul acestei ediții, în zona de gaming, liceele pot intra într-o competiție care le va da șansa să câștige premiul cel mare – o vizită la cel mai mare stadion de fotbal din Europa: Camp Nou din Barcelona, telefoane ASUS ZenFone și multe alte premii surpriză. Competiția se va susține la etajul 1 al mall-ului.

Între 14-24 martie, în zona lifestyle, la parter, vizitatorii Plaza România se pot înscrie într-o tombolă care are ca premiu un ultrabook ASUS ZenBook 14 UX433. În aceeași perioadă vor avea loc activități interactive pe LCD cu premii pe loc și  posibilitatea participării in marea finala de pe 24 martie cu premiu alt notebook ASUS.

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul www.plazaromania.ro sau pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

DESPRE PLAZA ROMÂNIA

Plaza România, centru comercial lansat de Grupul Anchor în 2004, reprezintă o parte integrantă a comunității rezidențiale. În ultimii doi ani, Plaza România a trecut printr-un amplu proces de renovare și modernizare cu scopul de a revitaliza look-ul și funcționalitatea mall-ului, în linie cu tendințele actuale, cu nevoile comunității, menținând, în același timp, standarde ridicate în produsele și serviciile oferite clienților. În urma renovărilor, centrul comercial beneficiază de o nouă intrare de pe Bulevardul Timișoara, un interior mai luminos, elemente și tipare liniare, o zonă de food court extinsă, terase exterioare și noi spații verzi. Tot ca urmare a renovărilor, compania a realizat prima conversie a unei zone de retail într-un spațiu de birouri, lansând Plaza România Offices cu Mega Image ca principal chiriaș. Suprafața de închiriat este acum de de 38.000 de metri pătrați dedicați zonei comerciale și 10.600 de metri pătrați dedicați spațiilor de birouri.