Dumbrava Vlăsiei, parcul rezidențial din nordul Bucureștiului premiat pentru viziunea arhitecturală și a locuirii, a organizat în perioada 16-18 septembrie evenimentul Întâlniri de Toamnă, aducând alături pasionații de plante și grădini și specialiști din industrie. Peste 3000 de plante, 3000 de bulbi și 300 de varietăți de plante perene, plante urcătoare, bulbi și arbuști fructiferi au fost prezentate într-o expoziție găzduită de parcul central din Dumbrava Vlăsiei, alături de soluții, workshopuri și echipamente pentru întreținerea grădinii.

În filosofia Dumbrava Vlăsiei, grădina este parte integrantă a spațiului public, dar și element de legătură între oameni și lumi. Aici, în Dumbrava Vlăsiei, grădinile reprezintă „punțile” comunității, definesc raportul dintre membrii acesteia, persoane care regăsesc aici libertatea de trăi și de a prospera în ritmul și în felul lor. Tocmai de aceea, evenimentul Întâlniri de Toamnă a excedat cadrul tematic al grădinilor și i-a adus alături și pe cei care se regăsesc în estetică și în contemplația lucrurilor frumoase.

Evenimentul a prezentat succesiv o serie de momente atent alese, astfel încât atât cei mari, cât și cei mici să petreacă timp de calitate la Întâlniri:

Vineri seară atmosfera magică a fost asigurată de concertul acustic Urma – Just Strings, care s-a defășurat în aer liber, în amfiteatrul din Dumbrava Vlăsiei, sub un cer înstelat.

Sămbătă, Întâlnirile de Toamnă au continuat să aducă în același loc pasionați de grădini și plante, iubitori de fine art și admiratori de mașini de colecție. Proiecțiile de film au fost precedate, de un neașteptat, dar binevenit apus spectaculos, admirat în splendoarea sa de cei prezenți.

Duminică, în cea de a treia zi de eveniment, la Întâlniri de Toamnă au sosit și Frații Urși de la Cartoon Network, prilej de mare bucurie pentru cei aproximativ 200 de copii veniți special în Dumbrava Vlăsiei să se întâlnească cu simpaticele personaje animate. Pe lângă întâlnirea de proporții, copiii s-au bucurat de o serie de jocuri și provocări special create pentru ei: bucuria și entuziasmul au fost la ele acasă în Dumbrava Vlăsiei.

Dumbrava Vlăsiei și-a deschis porțile, dar și brațele și a primit timp de trei zile, la Întâlniri de Toamnă, 3000 de oameni care au respirat un aer liber.

Despre Dumbrava Vlăsiei

Dumbrava Vlăsiei este un proiect unic pe piața rezidențială din România. Localizat în nordul Bucureștiului, parcul rezidențial Dumbrava Vlăsiei se întinde pe aproximativ 90 de hectare și va cuprinde 5 sate distincte, conectate de un parc și înconjurate de o pădure deasă de stejari.

 Locul a fost gândit ca o comunitate autonomă, privată, oferind rezidenților săi toate condițiile pentru a duce un stil de viață sănătos și de înaltă calitate, ce pune accentul pe libertatea de a trăi, agrement și liniște. În Dumbrava Vlăsiei, renumite birouri de arhitectură realizează proiecte spectaculoase, special concepute pentru această rezervație arhitecturală, care dau ținuta parcului rezidențial și servesc drept inspirație pentru viitori rezidenți.