Artistul timișorean Ioan Popovici își lansează oficial EP-ul omonim joi, 29 februarie, în cea mai nouă locație de concerte din orașul de pe Bega, mai exact M2, într-un concert special alături de trupa Melting Dice.

Acesta este primul material discografic în format fizic pe care Ioan Popovici îl pune la dispoziția fanilor de când proiectul se prezintă în această formulă, astfel că show-ul va cuprinde mai multe surprize.

Materialul cuprinde cele mai recente trei single-uri lansate de Ioan Popovici, anume, „Element Star”, „Voyager” și „Dragon”, piese care beneficiază și de videoclipuri, toate disponibile online pe canalul de YouTube al artistului.

De asemenea, azi, este lansat site-ul oficial al artistului, ocazie cu care este disponibilă online și prima linie de merch semnată Ioan Popovici care cuprinde o serie de tricouri și totebag-uri cu însemnele proiectului. Pe lângă toate acestea, platforma ioanpopoviciband.ro este menită să creeze o legătură și mai strânsă între fani și artist.

Ușor de accesat și cu un design aerisit și modern, site-ul permite tuturor celor care îndrăgesc muzica proiectului bănățean să susțină activitatea sa prin achiziționarea de produse personalizate în ediție limitată, materiale discografice în format fizic sau digital sau bilete la concertele viitoare.

Despre această platformă, Ioan Popovici declară că: „Am creat platforma ca să facilitez achiziția de produse, în speță susținerea activității noastre artistice, fără a fi nevoie să accesezi alte platforme, gen Spotify sau Bandcamp. Am lucrat foarte mult pentru a simplifica acest proces prin care fanii își pot cumpăra piese, produse de merch sau bilete la evenimentele viitoare. Prin acest site ne dorim să creăm o conexiune mai strânsă între noi și public.”

În cadrul concertului programat joi în M2 din Timișoara, pe lângă formula deja consacrată cu Alin Costache la tobe, Dan Oros la chitară bas și Karina Băncescu la clape, Ioan Popovici îl va avea ca invitat pe scenă și pe bunul său prieten și colaborator Sandro Machado, fost concurent la Vocea României, artist alături de care Ioan a lansat recent un live session deosebit.

În plus, la locație se pot găsi fizic și primele produse de merch, însă în număr limitat, dar și EP-ul editat pe un disc special, ediție deluxe, special pentru colecționari și pasionații de discuri.

Cu o abordare ce se încadrează, din punct de vedere stilistic, între acel pop-rock/ska cu influențe clare de undeva de peste ocean și un rock alternativ cumva tipic pentru plaiurile noastre, Ioan Popovici încearcă, prin abordarea lirică mai ales, să propage în spațiul muzical autohton un mesaj pozitiv, cu o energie nouă.

Experiența live propusă de Ioan Popovici este o demonstrație de pasiune pentru muzică ceea ce oferă publicului o energie deosebită și transformă un simplu eveniment, într-o experiență rock’n’roll de cea mai înaltă calitate și în adevăratul sens al cuvântului.

Mai multe informații despre Ioan Popovici pot fi găsite pe:

Website: https://ioanpopoviciband.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/IoanPopoviciBand
Instagram: https://www.instagram.com/ioanpopovici_/
Youtube: https://www.youtube.com/@ioanpopovici_music5006

Foto: (c) Hegyes Tiberiu