Roca va fi prezentă la ISH, în intervalul 11-15 martie, cu un stand care aduce cele mai noi tehnologii, materiale și trenduri. Târgul este primul pas pentru prezentarea unei noi generații de Toalete Inteligente In-Wash®, cu un set nou de funcționalități și focus pe un uscător revoluționar conceput pe baza aerodinamicii moderne. Modelele noi de toalete In-Wash® includ, de asemenea, funcționalități înalte, precum control de la distanță prin intermediul unei aplicații, curățare cu ultraviolete, sistem de odorizare și capac automat încălzit.

O altă inovație în toalete este noua tehnologie Roca In-Tank®, care integrează rezervorul în vas și astfel oferă o mai bună curățare, datorită noului efect de tragere a apei, Vortex.

Monitorizare și management al spațiului băii pe bază de IoT și AI

Brandul Roca dedică spațiu la stand aplicației sale inovatoare RocaProtect®, care optimizează managementul băii, costurile de întreținere și crește satisfacția clienților, cu ajutorul Internet of Things și Artificial Intelligence.

Punând tehnologia de ultimă generație în serviciul oamenilor, brandul confirma ideea subliniată de Carlos Velázquez, Marketing Director Roca: “Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.”

Cădițe de duș de porțelan antiaderent, cum nu s-au mai văzut: Senceramic® de la Roca

Roca prezintă, de asemenea, o nouă generație de cădițe de duș pe baza tehnologiei Senceramic®, un material invator care combină beneficiile de igienă ale porțelanului cu o textură anitaderentă nou-nouță și cu un design foarte subțire. Foarte rezistent la uzură, cu o suprafață cu zero-porozitate care facilitează curățarea, aceste cădițe de duș sunt disponibile într-o varietate de culori și ajung la dimensiuni și de 1,80 m, dar pot fi customizate.

Culori sofisticate pentru porțelanuri, baterii și accesorii

Culoarea este esențială într-un alt pariu important pe care brandul Roca îl face la ISH: prezentarea noii palete de nuanțe pentru spațiul băii. Finisajele elegante combină nuanțe rafinate de porțelan Beige, Coffee, Pearl și Onyx cu un finisaj exclusiv Everlux, pentru baterii în nuanțe de Titanium Black, Rose Gold sau Brushed Platinum, totul pentru a obține un univers pictural și o atmosferă unică, care să corespundă fanteziei clienților.

Și nu în ultimul rând, Roca expune Baia, cea mai recentă colecție Armani/Roca, care se bucură de o primire excelentă în comunitatea arhitecților și a designerilor. Estetica sa face aluzie intenționată la styling-ul retro, dar este ancorată în actualitate prin interpretarea într-o cheie modernă și prin încorporarea unei tehnolgii avangardiste. Rezultatul este o colecție versatilă de baie, care reușește să fie în același timp contemporană și fără vârstă, în concordanță cu binecunoscuta filosofie de design a lui Giorgio Armani.

Despre Roca

Roca este o companie dedicată proiectării, producției și comercializării de obiecte sanitare,  mobilier de baie, gresie și faianță din ceramică ce pot fi utilizate în arhitectură, construcții și în designul de interior. Originile companiei datează din 1917, când familia Roca a început construcția primei fabrici din Gavà (Barcelona). Compania are 22.600 de angajaţi și 78 de fabrici, fiind prezentă în peste 170 de țări de pe cinci continente.