Iuvokids – centrul medical de sănătate pediatrică

Iuvokids a luat naștere prin Fundația “Șansă la Viitor”, care și-a dorit să deseneze zâmbete pe chipul copiilor și să aducă liniște familiilor.

Fundația a înființat în 2019 acest centru dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 0-16 ani, fiind spațiul necesar pentru a efectua recuperare neuromotorie, spatiu pe care l-au dotat cu echipamente de ultimă generație care să contribuie la sănătatea copiilor.

Misiunea centrului Iuvokids este să ofere speranță, să găsească soluții de tratament pentru cât mai mulți copii aflați în dificultate, să fie alături de părinții acestor copii, să le ofere îndrumare și consiliere prin grupuri de suport.

În centrul de recuperare pediatrică Iuvokids există o echipă de specialiști care oferă planuri de tratament potrivite nevoilor copiilor.

Experiența în domeniu, alături de aparatura de ultimă generație și planuri de tratament personalizate, vor ajuta copiii să își recapete funcțiile motrice, somato-funcționale și psihice.

Specializările Iuvokids:

· Kinetoterapie: Kinetoterapia Vojta, Kinetoterapia Schroth, Kinetoterapia Bobath

– Electroterapie, Ergoterapie, Kinesio-taping, Drenaj limfatic pediatric, Masaj terapeutic

· Terapii pediatrice: Terapie cu imunoglobulină Y, Terapia Bowen, Chiropraxie, MetodaTomatis, Terapia obezității la copii

· Psihologie și logopedie: Terapie ocupațională, Terapie psihologică, Consiliere parentală, Dezvoltare personală

Centrul medical oferă pachete de tratament complete și beneficii, precum: evaluare și tratamente GRATUITE, abonamente servicii, loc de joacă pentru copii.

Fundația “Șansă la viitor” a parcurs trei sferturi din drum și a creat acest centru pentru copii, însă acum este nevoie de suporteri. Pacienții plătitori ai centrului IUVOKIDS participă la tratamentele de recuperare ale copiilor nevoiași, care provin din familii fără posibilități financiare.

Fondatorii acestor proiecte frumoase își doresc ca această poveste să ajungă la cât mai mulți oameni și împreună să schimbăm viitorul cu fiecare copil sănătos în parte!

Centrul IUVOKIDS este situat în București, sector 2, strada Grigore Ionescu, nr.20.

Programari: 0372.008.008

Website: iuvokids.ro