Sphera Franchise Group accelerează dezvoltarea rețelei de restaurante și anunță deschiderea primei unități în orașul Focșani, un restaurant de tip drive thru. KFC ajunge astfel la 81 de locații în România, marcând totodată o reprezentativitate și mai mare în regiunea Moldovei.

Noua locație este amplasată într-un spațiu intens circulat, în Focșani Mall, Calea Moldovei, nr.32.

Clienții au la dispoziție 58 de locuri în interior și 36 pe terasă, suprafața restaurantului fiind de peste 350 mp.

KFC oferă astfel noi oportunități de angajare în comunitate, pentru poziții precum Lucrători Bucătărie, Casieri, Bucătari, Asistenți Manager. Condițiile de angajare pentru toate posturile din noile restaurante nu presupun o experiență anterioară de lucru, ci doar o atitudine pozitivă, motivație și dorința de dezvoltare în domeniu. Programul de lucru este flexibil, tocmai pentru a veni cât mai bine în întâmpinarea nevoilor angajaților, care pot alege un program de 8h/zi, 6h/zi, 4h/zi sau unul de weekend. La începutul colaborării, aceștia sunt instruiţi și pregătiți la locul de muncă de către un trainer dedicat. De asemenea, compania oferă numeroase oportunități de specializare și dezvoltare profesională celor care își doresc să construiască o carieră în domeniu.

„Ne bucură să anunțăm o nouă deschidere KFC și, cu siguranță, nu va fi ultima pe acest final de an, pentru că ne dorim să respectăm direcțiile de dezvoltare stabilite la început de 2019. Dacă ne uităm pe harta restaurantelor KFC din România, vom vedea o reprezentativitate mare, dar și o împărțire echilibrată în acoperirea tuturor regiunilor din țară. Pentru noi, este important să ne dezvoltăm. Căutăm mereu cele mai bune soluții și locații pentru a veni în întâmpinarea fanilor KFC și pentru a le oferi ocazia de a accesa restaurantele noastre cât mai ușor. Există o cerere ridicată și, de aceea, avem planuri mari și pentru anul viitor. Ne preocupă intens standardele înalte și avem o serie de procese foarte bine clare pentru a ne asigura de calitatea excelentă a produselor și serviciilor noastre, integrând totodată și componente de design și digitalizare. Îi așteptăm pe toți fanii din Focșani să ne viziteze și să se bucure de produsele noastre”, a declarat Marian Gogu, Director General, KFC România.

Pentru mai multe detalii despre noutăţile pregătite de KFC, accesaţi pagina de Facebook KFC România, pagina de Instagram KFC România și site-ul www.kfc.ro.

Despre Sphera Franchise Group S.A.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brand-urile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

În România, lanţul de restaurante KFC numără 81 de unități atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Arad, Botoşani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează două restaurante la Chişinău, Republica Moldova și 15 în Italia.