După succesul înregistrat la nivel internațional, KFC s-a remarcat și pe piața de food service din România, devenind un brand apreciat și recunoscut și pe plan național, de peste 20 de ani. Cu un accent puternic pe strategia de expansiune atât în orașele mari, cât și în cele mici și mijlocii, KFC a ajuns mai aproape de consumatorii din toată țara, reușind să construiască o rețea de 80 de restaurante. Se deschid, astfel, primul restaurant din județul Dâmbovița, în Târgoviște, și cel de-al treilea din orașul Sibiu.

KFC Târgoviște este un restaurant de tip drive through. Acesta este construit pe o suprafață de peste 300 mp, cu o capacitate de până la 92 de locuri pe timpul verii (salon și terasă) şi pune la dispoziţia clienţilor o echipă dedicată, formată din 60 de angajaţi (Lucrători Bucătărie, Castieri, Bucătari, Asistenți Manager). Noua unitate KFC se află la adresa Lt. Stancu Ion nr. 2E,  în imediata vecinătate a noului centru comercial, Cube Center.

 Restaurantul cu numărul 80 este amplasat în incinta Promenada Mall Sibiu, situat pe Strada Lector nr. 1-3A, fiind al treilea din orașul Sibiu. Acesta are o suprafață de peste 160 mp și un număr total de 45 de angajați, pregătiți să întâmpine consumatorii cu produse și servicii de calitate.

“Pentru noi este un moment special deoarece celebrăm 80 de unități deschise la nivel național. Primul restaurant KFC a fost deschis în România în 1997. 22 de ani mai târziu, suntem unul dintre cei mai importanți jucători din industria locală de food service, iar planurile de expansiune nu se opresc aici. Avem grijă să respectăm standardele înalte cu care ne-am obișnuit consumatorii, în ceea ce privește produsele, serviciile, designul și digitalizarea. Pentru noi, cel mai important este să le îndeplinim așteptările celor care ne trec pragul, pentru ca aceștia să poată reveni cu drag de fiecare dată în restaurantele noastre”, a declarat Marian Gogu, Director General, KFC România.”

Condițiile de angajare pentru toate posturile din noile restaurante nu presupun o experiență anterioară de lucru, ci doar o atitudine pozitivă, motivație și dorința de dezvoltare în domeniu. Programul de lucru este flexibil, tocmai pentru ca jobul să răspundă la nevoile angajaților, care pot alege un program de 8h/zi, 6h/zi, 4h/zi sau unul de weekend. La începutul colaborării, aceștia sunt instruiţi și pregătiți la locul de muncă de către un trainer dedicat. De asemenea, compania oferă numeroase oportunități de specializare și dezvoltare profesională celor care își doresc să construiască o carieră în domeniu.

Pentru mai multe detalii despre noutăţile pregătite de KFC, accesaţi pagina de Facebook KFC România, pagina de Instagram KFC România și site-ul www.kfc.ro.

Despre Sphera Franchise Group S.A.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

În România, lanţul de restaurante KFC numără 80 de locații atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Arad, Botoşani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează două restaurante la Chişinău, Republica Moldova și 15 în Italia.