Și în luna martie, publicul din București are privilegiul de a petrece o seară în care râsul în hohote este garantat de maestrul ironiei și al hazului ascutit – Horațiu Mălăele.  Cu umorul său tipic și infinita plăcere a improvizației, îndrăgitul actor și regizor va face o nouă  demonstrație de virtuozitate alături de fiul său, Bogdan Mălăele și de interpretul Radu Captari, în spectacolul de succes ”Ediție Specială”, miercuri, 27 martie,  la Cinema PRO, de la ora 20:00.

Spectacolul ”Ediție Specială” va fi urmat de proiecția filmului „Funeralii Fericite“, o comedie în care maestrul Horațiu Mălăele poate fi regăsit atât în ipostaza de actor, cât și în cea de regizor. Filmul ilustrează o lume populată de personaje ciudate în care comedia neagră îmbină satira socială cu drama psihologică, pe muzica marelui compozitor Vladimir Cosma.

Având o dinamică deosebită, spectacolul ”Ediție Specială” conține momente spumoase de dialog actoricesc sau monologuri ce vor face publicul spectator să treacă prin stări afective intense. La bază acestuia stau texte puternice ce ating subiecte actuale, pigmentate cu momente de improvizație culese din cele mai aplaudate reprezentatii ale actorului precum și melodii interpretate de Radu Captari. Pe scurt, un act artistic ce va demonstra încă o dată că nu poți să nu îl iubești pe Horațiu Mălăele, atunci când metamorfozele scenice comunică simple adevăruri.

Persoanele care nu doresc să piardă ocazia reîntâlnirii cu maestrul Horațiu Mălăele, își pot procura biletele atât de la casa de bilete Cinema PRO cât și online de pe www.ticketnet.ro.