Compania La Fântâna, furnizorul nr. 1* de servicii de hidratare în sistem watercooler din România este, pentru al treilea an consecutiv, partenerul oficial de hidratare al turneului internațional de tenis feminin Transylvania Open, categorie WTA 250, de la Cluj-Napoca.

Transylvania Open a fost votat de jucătoarele din circuit drept cel mai bun turneu internațional de categorie WTA 250, în 2022 și 2023 și e, totodată, cea mai importantă competiție de tenis profesionist din România. Următoarea ediție a turneului debutează în 3 februarie cu două zile de calificări, la BT Arena, iar meciurile de pe tabloul principal se desfășoară în perioada 5-11 februarie. Karolina Plíšková din Cehia (nr. 37 WTA), nemțoaicele Tatjana Maria (nr. 42 WTA) și Tamara Korpatsch (nr. 81 WTA, câștigătoarea ediției 2023), dar și româncele Ana Bogdan (nr. 66 WTA), Jaqueline Cristian (84 WTA), Gabriela Ruse (139 WTA) și Anca Todoni (243 WTA) se află printre jucătoarele de pe tabloul competiției dotate cu premii de peste 260.000 de euro și 280 de puncte WTA.

La Fântâna a înțeles din start ambiția noastră de a organiza cel mai bun turneu de categorie WTA 250 din lume; la fel de important, a înțeles din start nevoile jucătoarelor, publicului și organizatorilor. Ne bucură faptul că și în 2024 putem conta pe La Fântâna ca partener de hidratare”, declară Patrick Ciorcilă, director al turneului Transylvania Open WTA250.

„Este o provocare onorantă să fim parte din ceea ce este, probabil, cel mai important eveniment sportiv internațional găzduit în România. La Fântâna își creează, de ceva timp, propria istorie de sprijin pentru sport și activitățile sportive, iar continuitatea parteneriatului cu Transylvania Open confirmă angajamentul nostru în dezvoltarea mișcării sportive, cu privirea orientată spre viitor”, a afirmat și Gabriela Amza, Marketing Director La Fântâna.

Ca partener de hidratare al turneului, La Fântâna pune la dispoziție, pe teren și în vestiare, apa minerală naturală dublu premiată La Fântâna, îmbuteliată în sticla de 0,5 litri. De asemenea, spectatorii vor putea cumpăra sticle de apă de la barurile instalate pe durata turneului în incinta BT Arena.

Despre La Fântâna

La Fântâna este un furnizor major de servicii de aprovizionare cu apă în sistem watercooler și purificator pentru companii și segmentul rezidențial din Sud-Estul Europei și al doilea cel mai mare furnizor din Europa Centrală și de Est. Grupul este lider de piață în România și Serbia în soluții pentru furnizarea apei în sistem de îmbuteliere (bottled watercooler) și purificator (bottled free cooler).

Grupul, condus de către Cristian Amza, a format și transformat efectiv piața de soluții de aprovizionare cu apă din România și Serbia și operează în prezent o afacere integrată cu acoperire națională în cele două țări, care include întregul lanț de activități, de la sursa de apă la facilitățile de îmbuteliere, până la logistica și distribuția proprie de apă și cafea către portofoliul de clienți.

*conform studiului Zenith International din 2023