Duminică, 21 noiembrie, Teatrul Stela Popescu propune două întâlniri teatrale diferite, pentru două categorii de public diferite, ambele la Sala Mică a Palatului Naţional al Copiilor.

În dimineaţa de 21 noiembrie, de la ora 11, Micul Prinţ, adaptare după povestea lui Antoine de Saint-Exupéry, un concept teatru – dans de Ioana Macarie, îi invită pe cei mici împreună cu familia, la un spectacol despre inocența copilăriei, o călătorie stelară a doi prieteni, un cuplu copil – adult, o relație umană care poate fi regăsită în orice familie. În această aventură, copilul întâlnește personaje care îl ajută să descopere și să prețuiască lucrurile valoroase din viață – bucuria și jocul, generozitatea, bunătatea și frumusețea. Tot ele îi vor călăuzi în anevoiosul și uneori durerosul proces de maturizare. Adultul face o călătorie în sens invers, descoperind importanța inocenței în viața matură. „Micul prinț” vorbește despre prietenie în sensul ei cel mai pur, prietenia care depășește barierele de vârstă și spațiu. De ce teatru – dans ? Dansul este un limbaj universal care transmite emoții și care ”traduce” mesaje complicate pe înțelesul copiilor de orice vârstă, păstrând intacte semnificațiile și complexitatea textului original. În distribuţie : Micul Prinț – Alexandru Floroiu, Aviatorul – Cătălin Frăsinescu, Exploratorul – Cosmin Vasile, Vulpea – Denisa Ispir, Șarpele – Andrei Dogaru, Floarea – Silvia Maurițiu, Trandafirii – Alexandra Dogaru, Ioana Rufu, Anda Stoian, Diana Chiripuci, Carmen Mărgărit, Regele – Alexandru Obretin, Afaceristul – Florentin Munteanu, Înfumuratul – Cristina Marin Neagu.

Acces 4 +

Durata: 60 minute fără pauză

Premiera spectacolului Micul Prinţ: București a avut loc pe 23 martie 2018 – Palatul Național al Copiilor, Sala Mică

Seara, pe 21 noiembrie, de la ora 19, sunteţi invitaţi să vedeţi spectacolul Femeia, eterna poveste, o poveste interbelică după un scenariu de Ema Stere, un spectacol de Attila Vizauer, despre Bucureștiul de odinioară cu atmosfera sa cuceritoare ce și-a păstrat farmecul peste ani, despre umorul rafinat și șarjele spirituale dintre clienții care îi transformau cochetele terase în  veritabile arene pentru dueluri intelectuale sau mondene…. Femeia, eterna poveste propune o seară de desfătări muzicale interbelice peste care se țese treptat suspansul dezlegării unei intrigi polițiste. Finalul cu iz de farsă lasă intenționat publicului o umbră de îndoială învăluită în abur de legendă. Melodii celebre interpretate live, o coregrafie remarcabilă și pasiunea actorilor sunt amplasate într-un spațiu scenic rafinat ce descrie sugestiv aerul unui București cosmopolit demult apus, care trezește până în zilele noastre admirație, atracție și încântare.

Teatrul Stela Popescu vă propune o seară cu aer vintage la finalul căreia sperăm să vă fi stârnit curiozitatea de a răsfoi prin istoriile Bucureștiului, în căutarea imaginilor sale învechite în nuanțe de sepia și a oamenilor cu poveștile lor pasionale.

În distribuţie : Domnișoara Dorothea – Crina Matei / Irina Cărămizaru,
Maestrul Dorel – Daniel Filipescu, Maria, ajutor de bucătar – Ana Maria Ivan, Pavel, ospătar la „Leul și cârnatul” – Cristian Neacșu, Monsieur Jacques, bucătarul restaurantului „Leul și cârnatul” – Sorin Aurel Sandu, Gicuțu, îngrijitorul localului – Viorel Păunescu. Muzicieni: Gabriel Stănescu – vioară; Ionuț Preda/Emilian Ciobanu – acordeon; Raul Kusak /Alexandru Burcă / Alexandru Răileanu – pian. Dansatori: Andrei Dogaru, Alexandra Dogaru, Cosmin Vasile, Silvia Maurițiu, Cristina Marin Neagu,
Denisa Ispir

Acces 16 +

Durata: 60 de minute, fără pauză

Premiera spectacolului Femeia, eterna poveste a avut loc la București, pe 18 ianuarie 2019, ora 19:00, Palatul Național al Copiilor, Sala Mică

Biletele se pot achiziționa pe www.mystage.ro

Organizator : Teatrul Stela Popescu www.teatrulstelapopescu.ro

 IMPORTANT  

Dragi spectatori,

Având în vedere reglementările legale în vigoare cu toate modificările la zi, desfășurarea activității cu publicul în cadrul Teatrului Stela Popescu se face în condiții speciale:

Sala de spectacol va fi utilizată la capacitatea maximă admisă de dispozițiile legale în vigoare la data desfășurării evenimentului, purtarea măștii de protecție este obligatorie, iar participarea în public este permisă doar persoanelor care prezintă certicatul verde dovedind că:

︎ sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

︎ se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2