Spectacolul Lampio și grăuntele de lumină de Victoria Pătrașcu, regia Tony Adam (spectacol pentru copii și familie) revine sâmbătă, 28 august, de la ora 10, la Amfiteatrul în aer liber din Palatul Național al Copiilor.

In distribuţie se află Lampio – Alexandru Ivănoiu, Stela – Ștefania Dumitru, Luciano – Tudor Cucu Dumitrescu, Zâna – Crina Matei, Noctilunga – Cosmin Vasile, Pasărea Hope – Cristina Marin Neagu, Spot – Andrei Dogaru, Flash – Florentin Munteanu, Ray – Alexandru Obretin, Țup – Alexandra Dogaru, Zdup – Denisa Ispir, Yup – Silvia Maurițiu. Își dă concursul corpul de balet al teatrului Stela Popescu, coordonat pentru acest proiect de cunoscutul coregraf,  Ioana Macarie.

Povestea delicată și plină de sensibilitate adaptată și dramatizată pentru copii din  Lampio și grăuntele de lumină continuă să atragă săli pline de copii. Deviza sub care se petrec toate întâmplările poveştii noastre : Poți străluci doar atunci când faci ceea ce îți place cu adevărat!”. Lampio este un licurici care și-a pierdut lumina. Nu știe unde și când, dar este convins că trebuie să o găseasca. Altfel, ce ar mai fi un licurici pe Pământ fără lumina? Și uite așa apar miracole, magie, prieteni, provocări, iar căutările micului nostru personaj nu se opresc până nu își descoperă menirea în viață, pentru că el asta caută, de fapt.

Micul Lampio este erou într-o poveste terapeutică despre curaj, determinare, talent și descoperirea propriei valori. Este un spectacol care trebuie văzut cu sufletul, locul în care oamenii trăiesc cele mai mari transformări.

Lampio și grăuntele de lumină inspiră, înalță și schimbă.  Copiii își vor găsi un nou supererou care reușește să-și atingă scopul prin cunoștere și perseverență. Lampio este în fiecare dintre noi și oglindește căutările noastre, ale tuturor.Biletele se pot cumpăra online, de pe platforma www.mystage.ro sau de la teatrul unde se joacă, în ziua spectacolului

Organizator : Primăria Municipiului Bucureşti prin Teatrul „Stela Popescu” www.teatrulstelapopescu.ro

Parteneri media : Radio România Cultural, România TV, agenţiadecarte.ro, Ziarul de București, mySTAGE.ro, Revista Vitrina cu poezii, Metropola tv, Zile și nopți

Sponsori : InfoCons, DDS Diagnostic, Borsec, Austral