Platforma Testedebine.ro a lansat în luna iulie o campanie de informare a publicului larg despre importanța abordării personalizate a pacienților care se confruntă cu boli cronice, prin tratamente configurate în baza unor teste de laborator avansate, disponibile și în România.

Proiectul se va derula pe parcursul întregului an, iar acum facem primii pași pentru a lansa webinariile “Sănătatea este în alimentație” sub sigla Teste de bine. Ne dorim să abordăm tematici importante pentru publicul larg, care trebuie să fie informat corect și căruia trebuie să i se răspundă la numeroase întrebări.

Teste de Bine lansează mâine, 1 septembrie, primul webinar Teste de Bine, de la ora 17.00 pe pagina https://www.facebook.com/testedebine. Acesta va aborda tematica Evaluarea florei intestinale, esențială pentru tratamentul și prevenirea bolilor cronice într-o conversație deschisă între jurnalista Alexandra Mănăilă și conf. dr. Sanda Crețoiu, doctor în biologie moleculară, specialist în nutriție și siguranță alimentară.

Sperăm că va fi de interes atât pentru dumneavoastra cât și pentru publicul larg, așadar aici poate fi urmărit webinar-ul, iar dacă aveți întrebări, sunt aici să ofer mai multe informații: https://www.facebook.com/events/688544951696693.