Lay’s și fotbalul formează o echipă perfectă atât pe teren, cât și în afara lui, într-un parteneriat de tradiție. Anul acesta, având în vedere contextul atipic, rolul brandului este acela de a construi legături emoționale și de a recrea bucuria de pe stadion în casele tuturor pasionaților de fotbal, printr-un proiect cu numeroase componente interactive. Campania „Deschide Lay’s. Începe meciul!” este susținută la nivel global de către Leo Messi, de șase ori câștigător al Balonului de Aur, campionul mondial Paul Pogba și Lieke Martens – câștigătoarea UEFA Women’s Player în 2017, iar pe plan local de Ianis Hagi – campion cu Glasgow Rangers în Scoția anul acesta.

 „Deschide Lay’s. Începe meciul!” debutează la începutul lunii aprilie și îl va avea “la centru” și pe fotbalistul Ianis Hagi, într-o serie de proiecte TV și digital, pe canalele proprii de brand (Facebook, Instagram, YouTube) și pe paginile oficiale ale jucătorului, precum și în comerțul tradițional, modern și online, prin activări cu premii pentru consumatori.

Acțiunea spotului TV se desfășoară într-o arenă inedită – apartamentul, unde îi vedem pe Messi și Martens dând startul meciului printr-o pasă către audiență, încurajând publicul să iasă pe balcon pentru a se bucura de fotbal împreună, în fața unui ecran imens. Atras de sunetul irezistibil creat de deschiderea unei pungi de chipsuri Lay’s, Pogba își întrerupe încălzirea dinaintea meciului și se alătură mulțimii, iar Ianis Hagi, fascinat de atmosfera creată, își ia mingea și se bucură de fotbal savurând Lay’s.

„A fost o filmare foarte interesantă, ținând cont că echipa de coordonare era în România, iar eu în Glasgow, la 3.000 de km distanță. Dar a fost distractiv și este o plăcere să colaborez cu Lay’s. Sunt bucuros că fac parte din această campanie și sper că și fanii îi vor aprecia mesajul. Ce vă mai pot spune e să fiți atenți la paginile mele de social media: vă așteaptă câteva surprize pregătite împreună cu Lay’s!”, a declarat Ianis Hagi.

 „Fotbalul este unul dintre cele mai mari sporturi din lume datorită puterii de a uni, conecta și aduce bucurie, mai ales în această perioadă. Mă bucur că, alături de Lay’s, pot transmite mai departe acest mesaj prin intermediul unor inițiative inedite.”, a declarat Lionel Messi.

 „Campania „Deschide Lay’s. Începe meciul!” este rezultatul unui mix perfect de componente: un brand îndrăgit, o pasiune atemporală – fotbalul, nume reprezentative pentru acest sport – Leo Messi, Ianis Hagi, Paul Pogba, Lieke Martens și o echipă profesionistă și talentată. Toate acestea plasate într-un context special, unde lucrurile se puteau schimba foarte rapid. Pentru majoritatea dintre noi, acest proiect a reprezentat o premieră, filmarea a avut loc la Glasgow, online, cu suport local; suntem nerăbdători să lansăm această campanie în România și să ne bucurăm din nou de fotbal.”, a spus Alexandra Burdulea, Brand Manager Lay’s.

 Noua campanie dedicată fotbalului dezvoltată de Lay’s include un spot TV și radio, outdoor, comunicare online și în social media, activări pentru consumatori în comerțul tradițional, modern și online și se derulează în perioada aprilie – mai 2021.

Despre PepsiCo

Produsele PepsiCo sunt savurate de consumatori din peste 200 de țări și teritorii din întreaga lume, de un miliard de ori pe zi. PepsiCo a generat peste 70 miliarde dolari venit net în 2020, adus de un portofoliu de alimente și băuturi care include Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker și Tropicana. Portofoliul PepsiCo este format dintr-o gamă variată de produse alimentare și băuturi savuroase, printre care 23 de branduri ce generează fiecare peste 1 miliard de dolari în vânzări de retail anuale.

Principiile PepsiCo sunt în linie cu viziunea noastră de a fi lider global în industria alimentară și de băuturi răcoritoare conform conceptului “Câștigă cu sens” care reflectă ambiția noastră de a câștiga în mod sustenabil un loc în piață și înglobează sensul în toate aspectele de business. Pentru mai multe informații accesați www.pepsico.com.