Leroy Merlin vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor cu soluții adaptate teraselor, balcoanelor şi grădinilor, prin oferirea unei game variate de mobiler pentru exterior realizat din materiale de calitate, în acord cu tendințele acestui sezon.

Trendurile pentru această vară pun accent pe confort și imprimarea tușei personale în amenajare. Din punct de vedere funcțional, pentru alegerea celui mai potrivit tip de mobilier, este important să se ţină cont de următoarele aspecte:

Care este zona de amenajat?

Cât de mare este spațiul?

Este acoperit sau în aer liber?

Mobilierul va fi folosit tot timpul anului sau doar sezonier?

LEROY MERLIN propune o gamă de produse de mobilier adaptate tuturor categoriilor de spaţii exterioare locuinţelor:

  • Balcon

Cei care locuiesc la apartament au nevoie de un mobiler care să fie ușor de integrat în balcon. Dacă suprafaţa balconului este foarte mică, se poate opta pentru un set de două persoane, cu masă şi scaune pliabile. Pentru a spori gradul de confort, LEROY MERLIN pune la dispoziția clienților o serie de perne decorative în nuanțe tonice și imprimeuri vesele.

  • Terasă dining & relaxare gradină

Mobilierul pentru grădină sau terasă nu necesită îngrijire specială dacă este confecționat din materiale ca aluminiu și lemn, rezistente la precipitații. În plus, sunt ușor de curățat și versatile, iar elementele decorative vin cu o imagine fresh, în acord cu stilul preferat de fiecare client în parte. De exemplu, o umbrelă colorată, o pernă în nuanțe vesele și un ghiveci cu flori pot înviora cu ușurință orice decor.

LEROY MERLIN declară deschis sezonul serilor lungi petrecute în aer liber, invită clienții în magazine şi le propune produse realizate din materiale care ating cele mai înalte standarde de calitate şi confort.

Despre LEROY MERLIN

LEROY MERLIN este liderul european al pieței de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe construcții, decorațiuni și grădinărit.

Companie inovatoare din cadrul ADEO, LEROY MERLIN deține aproape 500 de magazine în 13 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud și aproape 88.000 de colaboratori.

Aflată într-un progres constant, compania ADEO a devenit cea mai mare companie franceză de pe piața internațională. În prezent, companiile grupului ADEO sunt recunoscute peste tot în lume prin numeroasele premii “Great Place to Work Institute”.

În România funcționează 17 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2000 de angajați în 13 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara și Oradea.