LEROY MERLIN împreună cu Oney Bank oferă tuturor clienților posibilitatea achiziționării creditelor pe loc, în rate fixe, la birourile de finanțare aflate în zona caselor de marcat.

În perioada 15 martie – 30 aprilie 2019, dobânda lunară pentru creditele cu card de cumpărături atașat este de numai 0,99%, pentru sumele de peste 3.500 lei.

Principalele avantaje ale Cardului de Cumpărături LEROY MERLIN sunt:

  1. Poți plăti produsele achiziționate în 60 de rate lunare;
  2. Dacă depui valoarea integrală a cumpărăturilor până la scadența lunară, ai 0% dobândă. Termenul maxim de depunere este de 60 de zile;
  3. 0 (zero) comision de emitere card;
  4. Poți face tranzacții atât în LEROY MERLIN, cât și la oricare alt comerciant din țară sau străinătate, având un comision de 0%;
  5. În fiecare lună, primești extrasul de cont în care este evidențiat istoricul tranzacțiilor tale;

„Ne dorim să le oferim clienților noștri opțiuni noi de plată, pentru a-și putea împlini visurile legate de casa lor, oricând își doresc. Sperăm să le venim în ajutor cu soluțiile de finanțare oferite direct în magazin, astfel încât să elimine drumurile la banci și să poată pleca acasă cu produsele dorite, pe loc.” – a declarat Frederic Lamy, Director General LEROY MERLIN România.

Exemplu de calcul: pentru o tranzacție în rate fixe din Linia de Credit cu card de credit atașat în valoare de 4.500 lei efectuată la data aprobării Liniei de Credit și rambursată în 24 luni, rata lunară fixă este 216,55 lei, dobânda fixă lunară aplicată la sold este 0,99%, DAE 15,20% și valoare totală plătibilă 5.197,2 lei, comision de administrare card: 5 lei/lună. Promoția este disponibilă pentru cumpărături în valoare de min. 3.500 lei. Oney Finances SRL intermediază exclusiv credite oferite de BNP Paribas Personal Finance SA Paris Sucursala București, str. Clucerului nr. 78-80, sector 1, București, România, J40/20815/2017, CUI 38627806, iar decizia de acordare a produsului financiar aparține creditorului. Detalii la consultanții de credit din magazine.

Despre LEROY MERLIN

LEROY MERLIN este liderul european al pieței de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe construcții, decorațiuni și grădinărit.

Companie inovatoare din cadrul ADEO, LEROY MERLIN deține aproape 500 de magazine în 13 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud și aproape 88.000 de colaboratori.

Aflată într-un progres constant, compania ADEO a devenit cea mai mare companie franceză de pe piața internațională. În prezent, companiile grupului ADEO sunt recunoscute peste tot în lume prin numeroasele premii “Great Place to Work Institute”.

În România funcționează 17 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2000 de angajați în 13 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara și Oradea.