Logitech anunță lansarea MK295 Silent Wireless Combo, o tastatură durabilă și confortabilă și un mouse care dispune de noua tehnologie SilentTouch pentru a elimina 90% din zgomotul click-urilor și tastării pe care kit-ul Logitech MK270 le are. Noul combo este disponibil în variantele de culori graphite și alb, are caracterul familiar de tastare și click al celui mai bine vândut combo din lume de la Logitech, dar fără sunetele perturbatoare pentru tine și pentru cei din jurul tău.

„Fie că lucrezi de acasă sau de la birou, știm că zgomotul este unul dintre cele mai mari probleme pentru creativitate, învățare, productivitate și chiar sănătate mentală. Tehnologia SilentTouch, utilizată de noul MK295 Silent Wireless Combo pune focus pe munca ta și departe de orice distragere a atenției în spațiul tău de lucru”, a declarat Delphine Donne-Crock, general manager creativitate și productivitate la Logitech. „Acest nou combo silențios aduce confortul și senzația familiară a celei mai bine vândute combinații de tastatură și mouse, dar fără zgomot!”

Tastatura full size oferă un design rezistent la scurgeri accidentale de apă, taste durabile și piciorușe ferme, înclinate și cu înălțime reglabilă pentru un plus de utilitate și confort. Durata de viață a bateriei de până la 36 de luni, reduce bătaia de cap a schimbării bateriilor, pentru a putea continua lucrul cu ușurință, wireless și fără întârzieri.

Mouse-ul confortabil și compact are o formă bine conturată, cu click neted și precis, toate în modul silențios. Împreună cu o durată de viață a bateriei de 18 luni, mouse-ul include un comutator  de pornire și oprire, astfel încât să fie gata să funcționeze când este nevoie. Mai mult de atât, dispune de o conexiune wireless puternică de până la 10 metri realizata cu receiver-ul USB Logitech.

Despre Logitech

Logitech dezvoltă dispozitive care își găsesc locul în viaţa de zi cu zi a oamenilor, conectându-i la experienţele digitale pe care şi le doresc. În urmă cu peste 35 de ani, Logitech a început să conecteze oamenii prin intermediul computerelor, iar în acest moment este o companie multi-brand care creează produse care îi aduc pe aceștia mai aproape prin muzică, jocuri, video şi computere. Printre brandurile Logitech se regăsesc: Logitech, Logitech G, ASTRO Gaming Ultimate Ears, Jaybird și Blue Microphones. Fondată în 1981 și cu sediul în Lausanne, Elveția, Logitech International este o companie publică elvețiană listată pe SIX Swiss Exchange (LOGN) și pe piața Nasdaq Global Select Market (LOGI). Mai multe detalii despre Logitech găsiți pe www.logitech.com, blogul companiei sau @Logitech.