Logitech G, brand din portofoliul Logitech și lider inovator în tehnologiile și echipamentul de gaming, anunță lansarea unei noi colecții de echipamente de gaming care sărbătorește modul unic de exprimare a fiecăruia și partea distractivă a ceea ce reprezintă gaming-ul. Piesa centrală a noii game Logitech G Color Collection sunt căștile wireless G733 LIGHTSPEED. Noua gamă de căști wireless G733 vine în patru variante de culori vibrante, dispune de setul complet de caracteristici ale produselor Logitech G și se adaptează fiecărui stil. Mai mult de atât, gama Color Collection este completată de mouse-urile G102 LIGHTSYNC și G305, alături de tastatura de gaming G915 TKL.

Cum gaming-ul devine o parte importantă a culturii pop, exprimarea stilului personal a devenit o parte esențială a identității fiecărui gamer” a declarat Ujesh Desai, director general Logitech G. „Cu acest lucru în gând, ne-am propus să creăm o colecție de echipamente de gaming performante, dar într-un mod distractiv și colorat.

De la accesoriile de gaming la ambalarea produselor, culorile gri, alb și negru au dominat istoria industriei de gaming, dar pe măsură ce industria se extinde pentru a satisface nevoile diversificate ale consumatorilor, exprimarea personală se schimbă în această comunitate. Prin intermediul rețelelor de socializare, apariția conținutului generat de utilizator (UGC) și creșterea rapidă a streamingului, a crescut și vizibilitatea echipamentelor de gaming ale creatorilor de conținut și a spațiilor de gaming, încurajând astfel gamerii să se gândească mai mult la culorile pe care le folosesc și la ceea ce transmit acestea despre stilul și personalitatea lor. Investiția în propriul spațiu pentru a reflecta exprimarea interioară oferă o experiență de joc imersivă, iar noua gamă Logitech G Color Collection va amplifica acest lucru.

Noile căști wireless G733 vin la alegere în următoarele variante: alb, albastru, lila și negru. Căștile au o greutate de doar 278g, dispun de cupe cu strat dublu de spumă cu memorie, care se potrivesc perfect pe forma capului, dar și benzi noi de susținere colorate și reversibile. Toate acestea le fac unele dintre cele mai confortabile căști pe care Logitech G le-a  proiectat vreodată. Pentru a însoți G733, Logitech G prezintă o colecție de benzi de susținere colorate alături de bureți pentru microfon care sunt compatibili cu toate căștile și microfoanele Logitech G.

„Ne-am propus să creăm o cască cu caracteristici complete, care să le permită oamenilor să își arate personalitatea”, a spus Tiffany Beers, șeful departamentului de inginerie audio  Logitech G. „G733 și accesoriile disponibile fac exact asta. Sunt căști de joc fiabile și de înaltă calitate, care se potrivesc spațiului vostru și care vă permite să vă exprimați personalitatea fără a face compromisuri asupra tehnologiei. „

În plus, acum se poate alege între versiunea albă sau neagră a tastaturii wireless Logitech G915 TKL și între variantele de negru, alb, albastru și lila ale modelelor de mousi, Logitech G102 LIGHTSYNC și Logitech G305.

„Gamerii și streamerii caută să-și exprime stilul și personalitatea în multe feluri” a declarat Elspeth Eastman, TWITCH streamer, gamer și voice actor. „Fie că este negru, alb sau lila sau un mix de culori, vrem să ne exprimăm personalitatea când ne jucăm și ne distrăm.

Despre Logitech G:

Logitech G este un brand al Logitech International si este liderul global in echipamente de gaming pentru PC și console. Logitech G oferă gamerilor de toate nivelurile tastaturi, mouse-uri, căști, mousepad-uri și produse de simulare de top, realizate prin design inovator, tehnologii avansate și o pasiune profundă pentru gaming.

Despre Logitech:

Logitech dezvoltă dispozitive care își găsesc locul în viaţa de zi cu zi a oamenilor, conectându-i la experienţele digitale pe care şi le doresc. În urmă cu peste 35 de ani, Logitech a început să conecteze oamenii prin intermediul computerelor, iar în acest moment este o companie multi-brand care creează produse care îi aduc pe aceștia mai aproape prin muzică, jocuri, video şi computere. Printre brandurile Logitech se regăsesc: Logitech, Logitech G, ASTRO Gaming Ultimate Ears, Jaybird și Blue Microphones. Fondată în 1981 și cu sediul în Lausanne, Elveția, Logitech International este o companie publică elvețiană listată pe SIX Swiss Exchange (LOGN) și pe piața Nasdaq Global Select Market (LOGI). Mai multe detalii despre Logitech găsiți pe www.logitech.com, blogul companiei sau @Logitech.