Și anul acesta, București Mall – Vitan e pregătit să te răsfețe cu toată magia Sărbătorilor de iarnă. Până în seara de Ajun, vei avea parte la noi de experiențe inedite, special create astfel încât să poți profita la maximum de toate momentele frumoase ale sezonului festiv: un pop-up store caritabil, un târg tematic de Crăciun, caruselul emblematic deja pentru București-Mall Vitan, decoruri de poveste și chiar și o linie telefonică directă cu ajutoarele lui Moș Crăciun dedicată celor mici, vă așteaptă până pe 24 decembrie.

Pentru că decembrie este luna bucuriilor, București Mall-Vitan găzduiește prima ediție a pop-up store-ului caritabil M.O.M. Spațiul reunește o selecție de obiecte și haine donate de influenceri, designeri cunoscuți, bloggeri și vedete, pe care cei interesați le pot achiziționa în schimbul unei donații. Până pe 15 decembrie, orice obiect din cadrul pop-up store-ului poate fi al tău în schimbul unei donații care va ajunge la Fundația Hope&Homes For Children.

Pe toată perioada Sărbătorilor,  București Mall – Vitan îți dă un motiv în plus să retrăiești bucuria și inocența copilăriei și te invită la o plimbare cu un carusel adevărat, gata să te poarte pe tărâmuri ca de poveste. Plimbarea cu caruselul este gratuită, pentru cei mici și mari deopotrivă. Atmosfera festivă e completată și anul acesta printr-un decor magic, care învăluie cupola.

Pe cei care se bucură de cumpărarea cadourilor la fel de mult ca de primirea lor, Târgul Tematic de Crăciun îi așteaptă cu idei minunate de daruri pentru cei dragi: surprize dulci din ciocolată, cadouri tradiționale de Crăciun sau surprize, accesorii vestimentare festive, decorațiuni, toate sunt de găsit în București Mall – Vitan până pe 24 decembrie.

Și pentru că luna decembrie stă sub semnul magiei lui Moș Crăciun,  la București Mall-Vitan te poți plimba chiar prin satul Moșului. Aici vei găsi un stand special unde poți împacheta cadourile în cel mai creativ mod, dar și o zonă de expunere a micilor opere de artă ale copiilor care vizitează satul (cu sesiuni de desenat și colorat din belșug). Mai mult, pentru fotografii cât mai festive,  vei avea la dispoziție un brad împodobit, un șemineu tematic,  și personajul principal al poveștilor de iarnă, Moș Crăciun! Toate pot fi vizitate în perioada 7 – 23 decembrie între orele 12.00 – 21.00,  iar pe 24 decembrie de la 12.00  la 18.00.

Cei mici pot intra în legătură directă cu ajutorul lui Moș Crăciun, la Santa’s Phone Booth.
Ei pot lua legătura cu un Elf, care îi transmite Moșului ce cadouri își doresc aceștia de Crăciun. Elful este disponibil între  7 – 23 decembrie în intervalul orar 10.00 – 22.00, iar pe 24 decembrie de la 10.00 la 18.00.

Așadar, în acest decembrie, vino alături de prieteni sau familia ta la București Mall-Vitan și lăsați-vă purtați de atmosfera fermecătoare a unei experiențe de neuitat!

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul www.bucurestimall.ro sau pagina de Facebook București Mall-Vitan.

Programul București Mall-Vitan de sărbători

Luni, 23 decembrie

Magazine , restaurante, cafenele: 10.00-23.00

Marți, 24 decembrie

Magazine , restaurante, cafenele, cinema:10.00-20.00

Miercuri, 25 decembrie

Restaurante, cafenele, supermarket: 14.00-20.00

Magazine, Worldclass, GETT’S Color Bar: Închis

Cinema: 14.00-01.00

Marți, 31 decembrie

Restaurant, cafenele, supermarket: 10.00-20.00

Magazine, GETT’S Color Bar:10.00-19.00

Cinema: 10.00-20.00

Miercuri, 1 ianuarie

Restaurante, cafenele, supermarket: 14.00-22.00

Magazine, GETT’S color bar: 14.00-21.00

Cinema: 14.00-01.00

WorldClass: Închis

Despre București Mall – Vitan

București Mall – Vitan este primul centru comercial modern de tip shopping mall din România, deschis acum 20 de ani. Încă de la lansare, București Mall a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment.  În prezent, mixul de branduri și de magazine continuă să ofere experiențe inedite.  De exemplu, magazinul MANGO din București Mall – Vitan este cel mai mare din România, cu colecții pentru femei, bărbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din București Mall Vitan este unul dintre cele mai mari din țară, iar restaurantul Resto Aperto aduce în fața clienților conceptul de live cooking în rândul publicului. București Mall continuă să fie un trendsetter: recent, a devenit singurul centru comercial din România care găzduiește un magazin al cunoscutului retailer scandinav MARC O’POLO.