Mamma Mia!

Sâmbătă, 26 octombrie, peste 700 de spectatori din Constanța vor umple până la refuz  sala Casei de Cultură a Sindicatelor pentru a  dansa și a cânta alături de unii dintre cei mai apreciați artiști ai momentului în poveste magică pe muzica legendarei trupe ABBA, care a cucerit publicul din întreaga lume.

Și de această dată, musicalul „MAMMA MIA!” – desemnat ”Spectacolul anului 2018”  va fi jucat cu casa închisă căci, biletele au fost vândute în totalitate.

Loredana, Cornel Ilie, Ecaterina Ladin, Anca Țurcașiu, Adrian Nour, Ernest Fazekas, Ana Munteanu și Sebastian Seredinschi sunt doar câțiva artiști vibranți și iubiți de publicul din toată țara, care vor transforma scena în spațiul de poveste al unui spectacol total, în care teatrul, muzica și dansul se îmbină într-o armonie perfectă.

Cu energie debordantă, peste 70 de artiști și dansatori îi vor purta pe spectatori într-o poveste fascinantă despre dragoste și familie, plină de amuzament și culoare. Pusă în scenă de regizorul Răzvan Ioan Dincă, producția este una spectaculoasă, cu momente coregrafice și sincronizări ce ating pefecțiunea, decoruri impresionante și nu mai puțin de 200 de costume pentru cele 17 numere scenografice!

După reprezentația de la Constanța, turneul național va continua cu alte două spectacole impresionante pe scena Sălii Palatului din Capitală, în zilele de 30 și 31 octombrie, apoi, pe 1 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești, unde artiști precum Loredana, Horia Brenciu, Cornel Ilie, Anca Țurcașiu, Ecaterina Ladin, Adrian Nour, Ernest Fazekas, Ana Munteanu sau Sebastian Seredinschi vor da viață personajelor, jucând în roluri complexe și interpretând faimoasele hituri „Mamma Mia”, „Voulez-vous”, „Dancing Queen” sau „The winner takes it all”, fredonate de milioane de oameni din întreaga lume. 

De asemenea, turneul „MAMMA MIA!” îi va purta pe îndrăgiții artiști în următoarele orașe: Târgu Mureș – 4 noiembrie, Cluj-Napoca – 6 noiembrie, Brașov – 7 noiembrie, Bacău – 13 decembrie, Piatra Neamț – 14 decembrie, iar pe 15 decembrie, la Iași. Spectatorii interesați își pot achiziționa biletele pe de Iabilet.ro, de la casa de bilete a sălilor de spectacol sau din magazinele Flanco, Diverta și Cărturești.

MAMMA MIA!“ prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunţii, care îşi doreşte să-şi cunoască tatăl natural şi să fie condusă de acesta la altar. Dar se confruntă cu trei posibile variante, aşa că decide să-i invite pe micuţa insulă grecească pe toţi cei trei bărbaţi din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neaşteptate, care vor crea multe momente amuzante și vor încânta publicul prezent!

 În fiecare zi, în întreaga lume au loc cel puțin 7 show-uri „MAMMA MIA!“ și mii de reprezentații jucate în sute de țări, pe șase continente. Musicalul „MAMMA MIA!“ a fost lansat în 1999 la Londra, pe West End, și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA. Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat filmul Mamma Mia 2.

DISTRIBUȚIE CONSTANȚA:

Loredana – Donna

Cornel Ilie – Sam
Ecaterina Ladin – Rosie

Anca Țurcașiu – Tanya

Adrian Nour – Bill
Ernest Fazekas – Harry
Ana Munteanu – Sophie

Sebastian Seredinschi – Sky