Mastercard, pentru al 13-lea an partener al Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF)

Parteneriatul dintre Mastercard şi Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) sărbătoreşte 13 ani odată cu ediţia din acest an a prestigiosului festival.

Ca în fiecare an, Mastercard pregăteşte experienţe inedite pentru iubitorii de film, iar anul acesta îi provoacă să privească lumea prin prisma emoţiilor resimţite din scaunul cinematografului, să vadă filmul cu alţi ochi şi să se lase inspiraţi să înceapă ceva de nepreţuit în viaţa de zi cu zi.

Suntem foarte bucuroşi de modul în care s-a dezvoltat parteneriatul dintre Mastercard şi TIFF şi, mai ales, mândri să facem parte din acest univers cultural. Ajunşi în cel de-al treisprezecelea an alături de TIFF, punem în perspectivă modul în care acest eveniment a crescut şi, totodată, implicarea noastră în dezvoltarea lui, iar rezultatul este de nepreţuit. An de an, ne propunem să creăm o atmosferă unică pentru iubitorii de film, cărora le punem la dispoziţie cele mai noi soluţii de plată, pentru a le oferi 10 zile de festival fără griji.”, spune Ada Iftodi, Marketing Manager România, în cadrul Mastercard.

Pentru TIFF, parteneriatul cu Mastercard reprezintă o prietenie de lungă durată, un element de stabilitate şi o colaborare care participă în mod pro-activ la promovarea industriei cinematografice în România. Festivalul a crescut foarte mult în ultimii 13 ani, aşteptările pe care cinefilii le au de la noi crescând şi ele proporţional, iar Mastercard este unul din partenerii care ne ajută să venim în întâmpinarea acestor aşteptări, propunând publicului an de an, lucruri noi şi inedite.”, a declarat Tudor Giurgiu, Preşedinte TIFF.

TIFF, cel mai renumit festival de film din România, are loc în perioada 31 mai – 9 iunie, în Cluj-Napoca. O parte dintre conferinţele de presă şi interviurile oficiale din cadrul festivalului se vor organza, ca în fiecare an, în lounge-ul TIFF powered by Mastercard, locaţia din Piaţa Unirii şi loc de întâlnire pentru sute de cinefili. Mai mult, lounge-ul va găzdui discuţii şi întâlniri zilnice cu invitaţii speciali ai festivalului.

De-a lungul celor 10 zile de festival, iubitorii de film se vor bucura de surprize powered by Mastercard. Cei care plătesc cu cardul Mastercard la punctele de vânzare TIFF sau în aplicaţia festivalului, vor putea beneficia de bilete la filme şi de acces la petrecerea Mastercard, eveniment devenit deja o tradiţie, unde va avea loc şi un concert Smiley.

Mai mult, colajul realizat de Mastercard împreună cu artistul Ovidiu Solcan, care are ca temă „O şansă la viaţă. Începe ceva de nepreţuit”, va fi prezent în cadrul festivalului, iar cinefilii vor fi invitaţi să contribuie la crearea lui. Realizarea colajului se desfăşoară pe tot parcursul anului 2019 şi simbolizează eforturile colective pentru realizarea Primului Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România, construit de Asociația Dăruiește Viață. Mastercard susține inițiativa #NoiFacemUnSpital din poziția de partener pentru inovație al Spitalului. Participanții la eveniment sunt invitați să se implice în realizarea colajului sau în sprijinirea cauzei, cu donații pe www.bursadefericire.ro.

Ca în fiecare an, Mastercard va oferi premiul publicului, în cadrul galei de închidere de sâmbătă, 8 iunie.

Despre Mastercard

Mastercard, www.mastercard.com, este o companie de tehnologie în industria globală de plăți. Operăm cea mai rapidă rețea de procesare a plăților din lume, oferind un liant între consumatori, instituții financiare, comercianți, autorități și companii din peste 210 țări și teritorii. Produsele și soluțiile Mastercard fac activitățile zilnice de comerț – cum ar fi cumpărăturile, călătoriile, derularea unei afaceri sau managementul finanțelor – mai simple, mai sigure și mai eficiente pentru toată lumea. Urmăriți-ne pe Twitter: participați la discuțiile de pe blogul Beyond the Transaction și înregistrați-vă pentru cele mai noi știri.

Despre TIFF

Fondat în 2002, de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc şi Asociaţia pentru Festivalul de Film Transilvania, Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) este primul şi cel mai mare festival dedicat filmului de lungmetraj din România. În ultimii 18 ani a devenit un binecunoscut brand, nu doar datorită selecţiei remarcabile de filme, dar şi graţie organizării ireproşabile, atmosferei efervescente şi varietăţii de evenimente – de la seminarii, ateliere, programe dedicate industriei cinematografice şi conferinţe la concerte şi petreceri fabuloase, cine-concerte şi expoziţii de artă autentice. Detalii: www.tiff.ro.