Maya și Elfie, o poveste de Crăciun în regia şi coregrafia Ioanei Macarie este spectacolul cu care Teatrul Stela Popescu aduce pe scenă magia cu care luna decembrie vine în viața tuturor, mai ales, în viața copiilor, care va fi prezentat în premieră pe 9 şi 10 decembrie 2019, ora 10 la Sala Mică a Palatului Naţional al Copiilor.

Producţie a Primăriei Municipiului București, prin Teatrul „Stela Popescu”, spectacolul Maya și Elfie, o poveste de Crăciun este povestea unei fetițe de 6 ani constrânsă de părinți să respecte rigorile societății și să-și trăiască bucuriile cu măsură. În seara de 30 noiembrie, Maya primește cadou un calendar de Advent care să o însoțească până în seara de Crăciun. În noaptea care urmează, calendarul și tot ce ascunde el în spatele fiecărei uși, prind viață, magia coboară în camera și în sufletul fetiței și aduce toate bucuriile pe care trebuie să le trăiască un copil în așteptarea Crăciunului. Descoperirile sunt surprinzătoare, personaje fantastice, magicieni, animale incredibile, voci minunate, o mulțime de aventuri prin labirintul lui Decembrie, prieteni de neuitat și o echipă de bucurie de coordonat.

Aceasta este aventura Mayei, în lupta ei cu maturizarea și în căutarea universului uitat și magic al Crăciunului. Va reuși Maya să își convingă părinții să i se alăture? Va reuși Elfie să îi rămână alături în acceastă aventură?

În distribuţie : Maya – Silvia Maurițiu, Elfie – Alexandru Floroiu, Mama – Alexandra Dogaru, Tatăl / Moș Nicolae – Andrei Dogaru, Edy, ursul de pluș – Cătălin Frăsinescu, Steaua – Irina Cărămizaru, Decembrie – Sandu Aurel Sorin, Dulceața – Ana Maria Ivan, Șef echipă bucurie – Cristina Marin Neagu, Echipa de bucurie – Ștefan Rebeja, Alexandra Dogaru Andrei Dogaru, Ioana Petric, Moș Crăciun / Frigul – Cristian Neacşu. Cu participarea magicianului Costin Teodorescu şi  a Corului de copii Alternativ, dirijor – Răzvan Rădos, la pian – Magdalena Faur.

Un spectacol minunat, în regia și coregrafia Ioanei Macarie, scenografie Oana Drăghici, asistent scenografie – Livia Vișănescu, vă aşteaptă pe scena Teatrului Stela Popescu, în luna decembrie.

Următoarele reprezentaţii sunt programate pentru 16 şi 17 decembrie la Sala Mare a Palatului Naţional al Copiilor, începând cu ora 10.

Pentru acreditări de presă : Simona Iordache 0753174618, florentina.iordache@teatrulstelapopescu.ro.

Bilete online: www.mystage.ro, www.bilete.ro, www.startickets.ro,www.bilet.ro şi la casa de bilete StarTickets de la Palatul Național al Copiilor.