Cea de a opta ediție a festivalului JazzTM, marchează debutul parteneriatului dintre Mercedes-Benz România și evenimentul simbol ce reunește cei mai renumiți artiști ai jazz-ului mondial. Timp de trei zile, Piața Libertății din Timișoara va fi un hotspot al acordurilor complexe ale muzicii jazz. În contextul unui an plin de incertitudini, ediția festivalului din 2020 a fost reprogramată pentru 2-4 iulie 2021. O ediție mai mică, dar sigură – JazzTM optează pentru un format redus, prioritizând însă confortul și siguranța participanților. Line-up-ul include nume precum Jazz at Lincoln Center Orchestra, Ibrahim Maalouf, Nubya Garcia, Ashley Henry, Bokanté sau Theon Cross.

De asemenea, participanții vor putea descoperi noul EQA, modelul entry-level din universul 100% electric al autoturismelor Mercedes-EQ. Modelul va fi expus în Piața Libertății, iar participanții la festival pot programa un Test-Drive, prin scanarea unui QR code. Festivalul JazzTM celebrează energia culturală vibrantă a Timişoarei, construind alături de publicul larg si conectând orașul deopotrivă, cu o lume întreagă de sunete și ritmuri.

Mai multe informații despre Mercedes-Benz sunt disponibile online la: www.mercedes-benz.ro și www.media.mercedes-benz.ro.