Compania de consultanţă imobiliară Colliers anunță că Monika Rajska-Wolińska a fost promovată în funcția de Chief Executive Officer (CEO) pe zona Europei Centrale și de Est (ECE), inclusiv pe Bulgaria, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, România și Slovacia, începând de la 1 august 2021. Ea este un adevărat lider în cadrul Colliers în Polonia și a fost promovată pentru a accelera creșterea în regiunea extinsă a Europei Centrale și de Est, în contextul în care compania investește într-o platformă transfrontalieră de piețe de capital.

„Este un pas important și un privilegiu să preiau rolul de CEO al Colliers în ECE, să fiu la conducerea afacerii, ghidând oamenii și clienții către viitor și către următoarea noastră etapă de creștere. Soluțiile noastre întreprinzătoare depășesc așteptările clienților și aștept cu nerăbdare să consolidăm colaborarea cu toți liderii și experții noștri pentru a accelera succesul clienților noștri chiriași, proprietari și investitori”, a declarat Monika Rajska-Wolińska, CEO al Colliers în ECE.

Rajska-Wolińska este promovată în funcția de CEO al Colliers în regiunea extinsă a ECE din rolul său actual de Managing Partner al filialei Colliers din Polonia. Ea are abilități dovedite de lider și este expert în industrie, cu mai mult de 20 de ani de experiență la Colliers, dintre care 10 ani ca Managing Partner în Polonia. Monika face parte și din consiliul de administrație pentru zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa). În noul său rol, ea își propune să continue creșterea regiunii ECE, care are în prezent 540 de angajați și gestionează peste 25 de milioane de metri pătrați de proprietăți imobiliare, și să îmbunătățească serviciile oferite de Colliers în toate clasele de active pentru investitori, proprietari și chiriași. Ea va raporta direct către Chris McLernon, Chief Executive Officer, EMEA.

Actualul lider al Colliers din regiunea ECE (cu excepția Poloniei), Luke Dawson, Managing Director & Head of Capital Markets în zona ECE, este, de asemenea, promovat în funcția de Managing Director, EMEA Cross-Border Capital Markets, în contextul în care compania face o investiție majoră în echipa transfrontalieră de piețe de capital din regiunea EMEA. Dawson se va stabili în Londra începând de la 1 august 2021 pentru a conduce această inițiativă strategică.

„Monika este un lider excepțional, atât în rândul oamenilor noștri de la Colliers, cât și în întreaga industrie, pe piețele dinamice și în creștere din Europa Centrală și de Est. Suntem mândri să o promovăm în funcția de CEO al Colliers din ECE, fiind o alegere incontestabilă de lider puternic, cu capacitatea de a maximiza potențialul pieței imobiliare din regiune pentru clienții interni și transfrontalieri”, a spus Chris McLernon, CEO, Colliers EMEA. „Pe lângă creșterea în continuare a poziției noastre de lider pe piață prin vasta sa expertiză, abilitățile Monikăi, în calitate de mentor și susținător al incluziunii, diversității și sustenabilității, vor accelera impactul nostru în zona de ESG, atât pentru compania Colliers, cât și pentru clienții noștri”, a adăugat el.

„În noul său rol, Monika Rajska-Wolińska va duce colaborarea dintre țările din ECE la nivelul următor și îi dorim să aibă mult succes în planurile sale strategice. Pe Luke Dawson îl așteaptă, de asemenea, o provocare importantă, pentru care aș dori să-l felicit și să-i urez mult noroc”, spune Laurențiu Lazăr, Managing Partner Colliers Romania.

Despre Colliers

Colliers (NASDAQ, TSX: CIGI este unul dintre liderii globali în servicii de consultanță imobiliară și de management al investițiilor. Cu operațiuni în 67 de țări, cei peste 15.000 de specialiști lucrează împreună pentru a oferi consultanță de specialitate pentru chiriași, proprietari și investitori. Timp de peste 25 de ani, echipa noastră experimentată de management a oferit acționarilor profituri investiționale anuale de aproape 20%. Cu venituri anuale de 3 miliarde de dolari (3,3 miliarde de dolari inclusiv afiliații) și active gestionate de 40 miliarde de dolari, compania maximizează potențialul proprietăților și accelerează succesul clienților și al angajaților. Pentru mai multe detalii despre Colliers accesați corporate.colliers.com, Twitter @Colliers sau LinkedIn.