Monopoly Deal, cel mai rapid joc al tranzacțiilor imobiliare se lansează în România.

Cel mai rapid joc al tranzacțiilor imobiliare, Monopoly Deal, ajunge în România. Hasbro Gaming anunță lansarea în magazinele din țară a celui mai rapid joc din gama Monopoly, un joc de cărți potrivit pentru întreaga familie.

Jocul de cărți Monopoly Deal, de la Hasbro Gaming, păstrează toate acțiunile frenetice ale jocului clasic Monopoly, dar totul se desfășoară într-un ritm rapid, astfel că durează numai 15 minute să-l joci!

Monopoly Deal are un regulament mai simplu, astfel că intri mai repede în joc. Colecționează cartonașele cu proprietăți și folosește-te de cărțile de acțiune pentru a încasa chirie și pentru a face tranzacții avantajoase. Norocul se schimbă cu fiecare carte!

Pentru a câștiga trebuie să aduni trei seturi complete de proprietăți de diferite culori. Însă nu este atât de simplu, deoarece trebuie să fii atent la Recuperatorii de Datorii, la Afacerile cu Forța și la temutele Afaceri Anulate care îți pot strica planurile în orice moment.

Monopoly Deal se poate juca si alaturi de copii cu vârsta de la opt ani și peste, în doi până la cinci jucători. Fiecare pachet include 110 cărți și regulamentul. Jocul de societate Monopoly Deal dezvoltă creativitatea, coordonarea, dexteritatea și comunicarea.

Monopoly Deal a fost creat pentru a oferi fanilor experiența Monopoly într-un mod compact, perfect pentru vacanțe și ieșiri în oraș.

Despre Monopoly:

Monopoly este cel mai îndrăgit joc de tranzacții imobiliare din lume. Lansat pe data de 19 martie 1935, Monopoly a devenit unul dintre cele mai populare jocuri de societate la nivel mondial până în ziua de astăzi. În prezent, Monopoly este tradus în 47 de limbi și se comercializează în 144 de țări.

De-a lungul timpului, Hasbro a lansat peste 300 de ediții speciale Monopoly, fiecare dintre acestea având o tematică diferită.

 Despre Hasbro:

Hasbro este una dintre cele mai mari companii producătoare de jocuri și jucării la nivel global. Misiunea companiei este aceea de a satisface nevoile fundamentale de joacă ale copiilor și familiilor din întreaga lume. În portofoliul Hasbro si Hasbro Gaming se află unele dintre cele mai populare branduri de jucării din lume, precum NERF, Monopoly, Transformers, Jenga, My Little Pony, Littlest Pet Shop și Play-Doh. Hasbro și Hasbro Gaming încearcă constant să își surpinda fanii și să aducă inovație în industria jucăriilor la cea mai bună calitate pentru consumatori de toate vârstele.