NN Asigurări lansează Centura de Protecție NN, o asigurare care oferă protecție și sprijin financiar în situația accidentului rutier rezultat cu deces, dezvoltată în parteneriat strategic cu www.roviniete .ro. Asigurarea are un cost anual fix și poate fi cumpărată 100% online, simplu și rapid, sprijinind clienții să protejeze situația financiară a familiei în momente nefericite.

 Noua asigurare se adresează persoanelor cu vârsta între 18 și 65 de ani care își doresc protecție atunci când pleacă la drum cu mașina, atât ca șofer, cât și ca pasager. Cu Centura de Protecție NN, clienții au liniștea că, în eventualitatea unui accident, familia se poate baza pe o sumă de bani pentru a se descurca mai ușor financiar.

„România continuă să înregistreze cel mai mare număr de decese din accidente rutiere din Uniunea Europeană[1] și datele arată că multe familii sunt din ce în ce mai vulnerabile financiar în astfel de momente dificile. Asigurarea pentru accident auto din care rezultă decesul persoanei asigurate este o centură de siguranță foarte necesară prin care clienții îi pot proteja financiar pe cei dragi atunci când este cel mai mult nevoie”, explică Ramona Juncu, Deputy General Manager NN Asigurări.

Asigurarea are două niveluri de protecție din care clienții pot alege, în funcție de nevoile financiare ale familiei. Pachetul Premium oferă 100.000 de lei pentru o primă de asigurare anuală de numai 36 de lei, iar pachetul Standard oferă 50.000 de lei pentru numai 26 de lei pe an.

Astfel, Centura de Protecție NN poate contribui la atenuarea deficitului de protecție din România. Într-o situație neprevăzută cum ar fi un accident sau o problemă de sănătate, o familie ar avea nevoie, în medie, de 132.000 de lei în plus față de resursele financiare disponibile pentru a-și menține standardul de viață, arată datele Uniunii Naționale a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România (UNSAR) pentru 2022. Aproximativ 10.000 de familii care au pierdut pe cineva drag în urma unui accident sau a unei probleme de sănătate au beneficiat de sprijin financiar din asigurări în valoare totală de 337 de milioane de lei în 2022, mai arată datele UNSAR.

Centura de Protecție NN acoperă accidentele rutiere rezultate cu deces care au loc în România. Clienții beneficiază de protecție atât când sunt la volanul unui autoturism condus în scop personal, cât și atunci când sunt pasageri, indiferent dacă se află într-un autoturism personal sau unul folosit în scopuri profesionale, precum taxi sau ridesharing.

„Așa cum nu se urcă la volan fără o asigurare RCA și cumpără vignetele de care au nevoie simplu și rapid, online, șoferii trebuie să se gândească și la siguranța lor și să plece la drum cu Centura de Protecție NN. Prin parteneriatul cu NN, ne bucurăm să oferim clienților roviniete.ro o soluție atât de necesară, într-un proces la fel de simplu ca achiziția unei vignete”, a spus Radu Banzea, Director General Scala Assistance, compania care deține și operează roviniete.ro.

Despre NN România

NN este prima companie internațională de asigurări de viață care a intrat pe piața din România, în 1997, iar de 15 ani activează și pe segmentul pensiilor private, fiind lider pe piețele de profil. Totodată, NN s-a extins în ultimii ani în România și pe segmentele asigurărilor de sănătate și de locuință. În prezent, NN are aproximativ 500 de angajați și 1.600 de consultanți financiari și manageri în forța de vânzări și susține peste 2,3 milioane de clienți de asigurări și pensii, un sfert din populația activă a României, să protejeze tot ceea ce contează mai mult pentru ei.

NN România este parte din NN Group, companie de servicii financiare cu o istorie de mai bine de 175 de ani la nivel internațional și o prezență puternică în 11 țări, având în total peste 16.000 de angajați și peste 20 milioane de clienți. NN Group este listat la bursa Euronext Amsterdam din 2014 și urmărește să fie lider de industrie recunoscut pentru experiența clienților, talente și pentru contribuția în societate.

Prin activitatea de business și investițiile în societate, NN îşi propune să genereze schimbări pozitive în viețile oamenilor, sprijinindu-i să creeze premisele unui viitor mai bun pentru ei și cei dragi lor. NN identifică soluții care răspund problemelor actuale ale societății și contribuie la implementarea acestora ori de câte ori are ocazia împreună cu parteneri din sectorul non-profit. Concret, compania susține inițiative importante care au ca scop crearea de oportunități economice pentru tineri și pentru familii defavorizate, dar şi accesul la educație şi servicii medicale pentru cei mai vulnerabili dintre noi.

www.nn.ro

Despre www.roviniete.ro și Scala Assistance

Website-ul roviniete.ro este deținut de Scala Assistance, companie care a intrat pe piața de profil în anul 2007, când a adus, pentru prima dată în România, conceptul de vânzare online a vinietelor. Compania condusă de Radu Banzea este acum printre cei mai importanți jucători locali din piața de profil, în cei 14 ani de activitate tranzacționând milioane de plăți pentru clienții săi. Scala Assistance SRL este autorizată de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR SA) pentru vânzarea de roviniete și de Autoritatea pentru Supraveghere Financiară (ASF) pentru activitatea de distribuție asigurări.

[1] https://romania.representation.ec.europa.eu/news/siguranta-rutiera-ue-numar-de-decese-sub-nivelurile-anterioare-pandemiei-insa-progresele-raman-prea-2023-02-23_ro