Noi colectii ale creatorilor romani de la Designers Boutique @ Bucuresti Mall-Vitan

Clienții București Mall-Vitan vor putea admira și cumpăra între 8 iulie – 4 august la Designers Boutique colecțiile brandurilor Sweet Paprika și Maison Mimino, adresate persoanelor care prețuiesc unicitatea și stilul autentic.  Sweet Paprika creează piese vestimentare de inspirație vintage, iar Maison Mimino este cunoscut pentru accesoriile și produsele home-deco realizate prin tehnici tradiționale.

Lansat în 2018 de către București Mall-Vitan, Designers Boutique este un proiect unic care susține designul românesc, punând la dispoziția creatorilor un spațiu unde aceștia își pot expune și vinde creațiile. Clienții pot admira în fiecare lună colecțiile unor alți designeri români.

Sweet Paprika a luat naștere sub forma unui vers scris în liceu de fondatoarea Gabriela Atanasov, care a devenit ulterior un stil de viață pentru aceasta. Conceptul a fost transpus apoi într-un blog de lifestyle, urmând să dea numele primei colecții de modă create de Gabriela, în 2012.  Brandul este  dedicat “tuturor celor care nu au uitat ca au fost fetițe, care sunt domnișoare, care vor să devină doamne și care totuși rămân mai presus de orice femei”, după cum mărturisește chiar Gabriela.

Sweet Paprika pune la dispoziția femeilor articole vestimentare care le ajută să se întoarcă în timp, și le  inspiră să adopte în zilele noastre piese vintage, asupra cărora Gabriela își lasă amprenta personală. Prin hainele și accesoriile create, Gabriela a vrut să demonstreze că moda feminină a secolului XXI nu trebuie să se rezume doar la pantaloni și la croiuri simple.  Stilul hainelor Sweet Paprika se bazează pe croiuri mulate pe talie, pliseuri, fuste ample și  alte piese care scot în evidență corpul feminin în cel mai avantajos mod. Prin stilul unic, fiecare femeie care poartă Sweet Paprika devine protagonista propriei sale povești.

Frumoasele piese vintage marca Sweet Paprika sunt expuse la Designers’ Boutique împreună cu produsele artizanale pline de șarm semnate de Maison Mimino.

Creat în 2019 ca o reacție la dispariția meseriilor tradiționale de către tânăra Olesea Savca, Maison Mimino susține și perpetuează artizanatul și meșteșugăritul în crearea unor accesorii care aduc laolaltă tradiționalul cu modernul.  Brandul colaborează cu peste  6 meșteri și artizani talentați atât din România, cât și din alte colțuri ale lumii pentru a crea genți și accesorii home-deco din materiale precum papura, trestia și pielea.

Piesele sunt produse în cantități mici, unele dintre ele fiind chiar unice. Cu toate acestea, versatilitatea este punctul cheie în creațiile Maison Mimino, pentru că toate gentile/accesoriile pot fi lejer purtate și asortate la ținutele de zi cu zi ori, iar articolele home-deco își pot găsi locul în colțul preferat din casă.

Atât produsele Sweet Paprika, cât și cele Maison Mimino pot fi achiziționate de la Designers Boutique @București Mall-Vitan la prețuri speciale în perioada reducerilor. 

Despre București Mall – Vitan

București Mall – Vitan este primul centru comercial modern de tip shopping mall din România, deschis acum 20 de ani. Încă de la lansare, București Mall a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment.  În prezent, mixul de branduri și de magazine continuă să ofere experiențe inedite.  De exemplu, magazinul MANGO din București Mall – Vitan este cel mai mare din România, cu colecții pentru femei, bărbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din București Mall Vitan este unul dintre cele mai mari din țară, iar restaurantul Resto Aperto aduce în fața clienților conceptul de cooking în rândul publicului. București Mall continuă să fie un trendsetter: recent, a devenit singurul centru comercial din România care găzduiește un magazin al cunoscutului retailer britanic TOPSHOP l TOPMAN.