„Family Guy”   la Comedy Central

Toamna aceasta Comedy Central aduce noutăți pentru iubitorii serialelor de animație Archer și Family Guy. Al zecelea sezon din cunoscutul serial Archer va fi difuzat începând cu 29 august, în fiecare joi, de la ora 00.00. O altă premieră a toamnei va fi sezonul cu numărul 17 din Family Guy. Fanii întâmplărilor absurde ale membrilor familiei Griffin vor putea viziona noile episoade începând cu luna octombrie.

Difuzat pentru prima dată în 2009, Archer a devenit unul dintre cele mai iubite producții de animație pentru adulți din SUA, fiind distins cu mai multe premii Emmy. Serialul urmărește aventurile lui Sterling Archer, un spion ale cărui principale preocupări sunt femeile, alcoolul și mașinile. Archer lucrează împreună cu mama sa, Mallory, o egocentrică veritabilă, care îi este și șefă. Alte personaje care contribuie la umorul ireverent din viața de zi cu zi ale atipicului spion sunt și fosta lui iubită, Lana Kane, și noul ei prieten, Cyril Figgis, sau Cheryl Tunt, asistenta lui Mallory. Din distribuția serialului fac parte Jon Benjamin, Judy Greer, Amber Nash și Aisha Tyler, iar scenaristul a creat personajele avându-i drept inspirație pe actorii care le interpretează.

Devenit deja un serial cult, faimos pentru umorul său absurd, Family Guy urmărește viața familiei Griffin, alcătuită din Peter (interpretat de celebrul Seth MacFarlane), un american ignorant, dar bine intenționat, soția lui – gospodina Lois, şi cei trei copii. Meg Griffin (Mila Kunis) este de obicei batjocorită pentru aspectul ei fizic; Chris (Seth Green) este un adolescent ciudat care nu ştie nimic despre fete, iar Stewie, un bebeluș care plănuiește să cucerească lumea și vorbește folosind un accent britanic veritabil. Familia Griffin este întregită de câinele vorbitor Brian, singurul care îl înțelege pe Stewie și îl ia în serios. Multe dintre episoadele din Family Guy sunt ușor de corelat cu viața reală, fiind parodii ale unor seriale, filme sau momente din cultura populară americană. De obicei, distribuția de voci cuprinde actori cunoscuți din seriale și filme.