Papaya semnează o nouă campanie de brand pentru KAFUNE, care continuă și dezvoltă linia creativă din 2019. Sub semnătura KAFUNE – The Fun Coffee, Papaya continuă “campania de angajări” pentru extinderea echipei de vânzări a brandului cu celebrități – anul acesta, Oana Pellea este prima vedetă care a trecut de faza de interviuri și a fost înrolată drept coach-trainer-mentor-guru în departament. Pentru al doilea an consecutiv, KAFUNE și Papaya transformă viața la birou dintr-un mediu aseptic, rece și depersonalizat într-un spațiu viu și fun.

Execuțiile din 2020 cuprind două producții video în care Oana Pellea antrenează forța de vânzări KAFUNE împrumutând diverse roluri și personaje din filme celebre. Într-un video, Pellea îl întruchipează pe Al Pacino în rol de antrenor sportiv, dramatic, grav, implicat, iar în altul pe Yoda, senin și detașat. Execuțiile au ca obiectiv creșterea brand equity și a notorietății KAFUNE într-o campanie derulată printr-un  mix de canale online și TV.

„Încă de anul trecut, de când angajam celebrități pentru departamentul de vânzări al Kafune – vă reamintim interviurile cu Oana Pellea și cu Adrian Despot și „casting-ul” lui Dragoș Bucur –  ne-am dorit să avem un brand care să devină, cu timpul, un creator de conținut fun și care să se adreseze, în special, oamenilor din birouri și, mai nou, celor care lucrează din birourile de-acasă. Ne-am dorit să avem un content smart și entertaining pe care spectatorii să-l savureze cu aceeași plăcere cu care savurează o cafea bună”, a declarat Dana Ștefan – Client Service Director, Papaya Advertising.

“KAFUNE e un brand proaspăt, ireverențios, direct și cu puține bariere autoimpuse. Este creator de fun oriunde se află – la birou, acasă sau în restaurante. Partenerii de la Papaya construiesc foarte bine pe structura KAFUNE și susțin consecvența brandului. Iar ideile lor creative sunt la fel de neașteptate precum reacțiile pe care le are KAFUNE la viața din jurul nostru”, a declarat Gabriela Amza, Director Marketing       La Fântâna.

Au gândit și creat pentru Papaya Advertising Robert Tiderle – Creative Director, Valentin Lică – Senior Copywriter, Dana Ștefan – Client Service Director și Robert Șopârlache – Senior Art Director.

KAFUNE este brandul de cafea deținut de către La Fântâna și dezvoltat în Italia de specialiști experimentați ai industriei cafelei, cu un istoric de decenii în selecție, prăjire și blenduri de espresso. KAFUNE este disponibil atât pentru companii, prin servicii cu abonament, cât și consumatorilor persoane fizice, exclusiv prin vânzare directă pe www.magazin.kafune.ro.