OTP Bank România susține, pentru al treilea an consecutiv, podcastul Mind Architect, fundamentat în neuroștiință și psihologie aplicate în viața de zi cu zi. Colaborarea demarată în anul 2020 se intensifică în direcția creării de conținut de dezvoltare personală și profesională bazat pe neuroștiință, urmărind unul dintre principalele obiective ale strategiei ESG OTP Bank România, de a investi în parteneriate care generează conținut educațional valoros.

Astfel, OTP Bank susține consolidarea ecosistemului de învățare Mind Architect, care a devenit o resursă importantă de informații pentru oamenii care își doresc să evolueze cu ajutorul cunoașterii de sine. Podcastul Mind Architect, co-fondat de către Paul Olteanu, a fost lansat în noiembrie 2019 și a înregistrat o dezvoltare continuă de-a lungul celor puțin peste doi ani de la lansare. Unul dintre catalizatorii acestei creșteri i-a reprezentat faptul că resursele Mind Architect au parte de evoluție constantă, integrând ultimele descoperiri din neuroștiință și psihologie, dar într-un limbaj prietenos și ușor accesibil oricui. Misiunea podcastului este să facă cunoașterea de sine și dezvoltarea personală accesibile oricărei persoane.

În primii doi ani de colaborare, OTP Bank a contribuit în fața audienței Mind Architect cu informații furnizate de specialiștii băncii pe teme precum rolul neuroștiinței în transformarea organizațională, instrumente financiare de economisire eficientă sau rolul unui leadership eficient în organizație.

“Proiectul Mind Architect este cu adevărat special, pentru că ni se potrivește ca o mănușă. OTP Bank România aplică zilnic și temeinic procedeele de neuroștiință, pentru a facilita transformarea organizațională și pentru a ne ajuta angajații în călătoria lor umană și profesională. Eu am descoperit acest domeniu acum 10 ani și mi-a schimbat viața, așadar mi s-a părut natural să ne alăturăm primului podcast despre neuroștiință din România. Înțelegerea și integrarea neuroștiinței în viața de zi cu zi este un proces cu adevărat transformațional, de natură să-ți îmbunătățească major sau chiar să-ți schimbe viața fundamental. Ne bucurăm că am contribuit la creșterea spectaculoasă și, implicit, la popularizarea acestui podcast. Vom continua să-i sprijinim pe Paul Olteanu și pe colegii săi și anul acesta, pentru că sunt convinsă că informațiile și instrumentele pe care le oferă, într-un limbaj ușor de înțeles pentru oricine, au schimbat și vor schimba în bine multe vieți”, a declarat Diana Mișa, HR Executive Director, OTP Bank România.

Mind Architect poate fi urmărit pe platforma specializată în creare, găzduire și distribuire de podcasturi, anchor.fm, unde a ajuns la 4,3 milioane de descărcări, în timp ce pe YouTube canalul Mind Architect a atins 6,4 milioane vizualizări și 147.000 de abonați.

“În ultimii doi ani, OTP Bank România a devenit membru al echipei și parte din familia Mind Architect. Dincolo de susținerea financiară, care ne permite să continuăm să distribuim gratuit podcastul și, astfel, să avansăm misiunea organizației noastre, cel mai mult mă bucură calitatea și autenticitatea parteneriatului cu OTP Bank România. Relația noastră a început înainte să existe Mind Architect, prin chimia avută în programele de training și coaching livrate către bancă, iar când am pornit podcastul și a venit invitația Dianei să ne sprijine, nici că puteam să ne dorim un partener care să trăiască mai aliniat cu noi. 

Relația Mind Architect – OTP Bank România este dovada că unde-s doi puterea crește și, dincolo de topuri sau clasamente de audiență, sper să avem ocazia să facem bine împreună mulți ani de acum înainte”, a adăugat Paul Olteanu, co-fondator al Mind Architect.

Despre OTP Bank

OTP Bank România este subsidiara OTP Group, o bancă universală cu o prezență foarte bună în Europa Centrală și de Est, care oferă soluții financiare complete, fiind activă atât în segmentul retail, cât și corporate. Din 2019, OTP Bank trece printr-un amplu proces de transformare, prin care își propune să crească semnificativ pe segmentele de business și, de asemenea, să creeze o experiență mai bună pentru clienți. Având o echipă în continuă creștere, care îmbrățișează schimbarea și își valorifică potențialul, OTP Bank România construiește o cultură a încrederii la fiecare nivel al organizației. Banca ocupă locul 9, după active, în clasamentul jucătorilor bancari din România, potrivit ultimelor date BNR. În România, membrii Grupului OTP sunt: OTP Bank România, OTP Consulting, OTP Leasing, OTP Asset Management, OTP Factoring, OTP Advisors și Fundația OTP Bank România.