OTP Leasing România, parte din grupul OTP Bank, împlinește 15 ani de la înființare pe piața locală și marchează momentul prin lansarea unui podcast aniversar realizat alături de clienți, parteneri și membri ai echipei.

Podcastul despre leasing și povești de succes este un carusel de idei fresh din lumea business-ului, văzut prin ochii antreprenorilor și specialiștilor din domeniul finanțării prin leasing. Acesta conține o serie de 5 mini-interviuri prin care ascultătorii vor găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări legate de leasing, ce înseamnă acest tip de finanțare, ce beneficii au afacerile locale, dar și cum au crescut și ce provocări au întâmpinat companiile în această perioadă. Printre invitați se numără membri ai echipei OTP Leasing din diviziile Business, Operațiuni, Financiar și Aprobare și reprezentanți ai echipelor de managment ai clienților și partenerilor organizației. Fiecare invitat are 6 întrebări-surpriză la care răspunde. Materialele pot fi accesate prin intermediul paltformei dedicate, dar și a celor de podcast online.

“Aniversarea de 15 ani ne oferă prilejul să privim la evoluția echipei și a companiei, fiind un moment de bilanț pentru a rememora toate succesele și lecțiile învățate în acest timp. Nu am fi în acest punct fără ambiția și profesionalismul colegilor mei și fără clienții și partenerii, care ne-au determinat constant să devenim mai buni. Prin lansarea podcast-ului, ne-am dorit să creăm o legătură cu toți cei care nu ne cunosc încă la acest moment aniversar, dar și să celebrăm echipa noastră, alături de care suntem mândri să construim zi de zi.” Toni Ioan Tătaru, CEO OTP Leasing.

Cu ocazia aniversarii celor 15 ani în România, OTP Leasing anunță, de asemenea, o campania de comunicare, prin care își propune să aducă în prim plan 15 colegi din departamentele companiei, subliniind astfel importanța pe care echipa o are în succesul și longevitatea OTP Leasing.

În ultimul deceniu și jumătate, OTP Leasing a sprijinit companiile din România cu soluții de leasing financiar adaptate fiecărui sector de business. Compania dezvoltă și inovează constant portofoliul de produse pentru a oferi cele mai bune soluții pentru mediul de afaceri local. Respectarea acestei promisiuni vine în parteneriat direct cu misiunea de a pune oamenii pe primul loc. Printre cele mai importante realizări ai ultimilor ani se numără parteneriate la nivel national și înființarea Diviziei de Agricultură, lansarea primul asistent virtual (chatbot) din domeniu – Eliza, care automatizează procesul de ofertare pentru persoane juridice și oferă suport 24/7 pentru clienți, lansarea de noi platforme ce permit automatizarea proceselor și numeroase premii obținute în cadrul galelor de profil.

 Despre OTP Leasing România

OTP Leasing România a fost înfiinţată în anul 2007 şi face parte din grupul OTP Bank, acţionarii majoritari fiind OTP Bank România şi Merkantil Bank Ungaria (parte a OTP Group).

OTP Leasing România oferă pentru persoane juridice posibilitatea de a achiziționa prin leasing financiar autoturisme, vehicule comerciale și echipamente. Compania are reprezentanți în București, Iași, Brașov, Timișoara și Cluj. OTP Leasing finanțează companii de pe întreg teritoriul României.

Despre OTP Bank

OTP Bank România este subsidiara OTP Group, o bancă universală cu o prezență foarte bună în Europa Centrală și de Est, care oferă soluții financiare complete, fiind activă atât în segmentul retail, cât și corporate. Din 2019, OTP Bank trece printr-un amplu proces de transformare, prin care își propune să crească semnificativ pe segmentele de business și, de asemenea, să creeze o experiență mai bună pentru clienți. Având o echipă în continuă creștere, care îmbrățișează schimbarea și își valorifică potențialul, OTP Bank România construiește o cultură a încrederii la fiecare nivel al organizației. Banca ocupă locul 9, după active, în clasamentul jucătorilor bancari din România, potrivit ultimelor date BNR. În România, membrii Grupului OTP sunt: OTP Bank România, OTP Consulting, OTP Leasing, OTP Asset Management, OTP Factoring, OTP Advisors și Fundația OTP Bank România