Evonomix și Bunnyshell își unesc forțele pentru a oferi clienților soluții inovatoare în domeniul digital, bazate pe o infrastructură de ultimă generație, gestionată mult mai eficient.

Platforma Bunnyshell va oferi suport clienților și partenerilor companiei Evonomix prin managementul infrastructurii în cloud și automatizarea activităților de DevOps. Scopul acestui parteneriat este de a reduce costurile, complexitatea și ciclul de dezvoltare al sistemelor, oferind o viteză de operare continuă în cazul volumelor mari de date, la un nivel de înaltă calitate și disponibilitate. Astfel, proiectele de e-commerce și cele de tip SaaS dezvoltate de Evonomix își vor putea construi o infrastructură solidă, care va crește în mod natural cu business-ul, la costuri cât mai reduse.

Evonomix este o companie românească de marketing și tehnologie specializată în strategie de marketing digital, eCommerce și creare de produse și servicii digitale, cu peste 10 ani de experiență.

În acest context dinamic, în care modul de interacțiune al utilizatorilor și tehnologiile se schimbă dramatic, companiile trebuie să înțeleagă faptul că operațiunile de testare, învățare și îmbunătățire continuă ale platformelor online sunt vitale și trebuie să meargă mână în mână cu inovația. De aceea, căutăm în permanență să ne dezvoltăm serviciile prin intermediul unor parteneriate strategice, precum cel cu Bunnyshell, care să ne ajute să oferim calitate și eficiență, prin servicii integrate și automatizare.”, anunță Elif Hagi-Calil, CEO Evonomix.

Pe de altă parte, Bunnyshell este specializată în dezvoltarea de tehnologii pentru managementul infrastructurii în cloud. Compania românească pune la dispoziție o platformă multi-cloud ce automatizează și simplifică configurația mai multor servicii de tip cloud. Platforma este integrată cu cele mai importante clouduri (AWS, Azure Cloud, DigitalOcean, Linode și Upcloud), dar poate fi utilizată și pe serverele clasice on-premise.

Parteneriatul cu Evonomix a pornit dintr-o dorință comună, aceea de a oferi companiilor care gestionează platforme online, servicii și produse de înaltă calitate, pentru a ține pasul cu transformarea digitală și pentru a-și eficientiza activitatea, fără să piardă prea mult timp pentru configurarea de servere și rezolvarea problemelor de infrastructură.”, declară Alin Dobra, CEO Bunnyshell.

Prin soluțiile puse la dispoziție de Bunnyshell, clienții Evonomix își pot îmbunătăți semnificativ performanțele site-urilor sau a platformelor online pe care le dețin, într-un timp optim, având posibilitatea de a-și gestiona rapid și facil o infrastructură în creștere, pe măsură ce afacerea se dezvoltă.

Expertiza de top a companiilor Evonomix și Bunnyshell se reflectă în creșterea nivelului de performanță a site-urilor și platformelor online, prin inovație și automatizări de procese repetitive, care duc în cele din urmă la optimizarea costurilor, creșterea profitabilității și eficientizarea timpului.

Despre Evonomix:

Evonomix este o companie românească de marketing și tehnologie specializată în strategie de marketing digital, eCommerce și creare de produse și servicii interactive, cu o echipă distribuită în 7 orașe din țară. Compania lucrează cu lideri de piață din diferite industrii, care urmăresc creșterea afacerilor prin intermediul tehnologiilor de top, profitând de oportunitățile create de rețelele sociale, tehnologiile mobile și cloud.

Despre Bunnyshell:

Bunnyshell este un start-up românesc înființat în anul 2018, ce oferă o soluție inovatoare de infrastructură cloud destinată aplicațiilor și site-urilor care își doresc 100% disponibilitate și fiabilitate. Printre funcționalitățile principale ale platformei se numără setarea serverelor pe diferite platforme cloud, precum și implementarea, lansarea, managementul și monitorizarea aplicațiilor, scalare automată și load-balancing. Bunnyshell are clienți în 12 țări, printre care se numără companii precum Gomag, BestValue și Xpert Beauty.