Te invitam la a X-a editie a conferintei Femei de Cariera, eveniment destinat femeilor interesate de cariera, afaceri si antreprenoriat. Conferinta va avea loc pe 23 mai, in Bucuresti si va readuce speakeri apreciati, dar si vorbitori noi si surprize.

Pana in acest momenent, au confirmat prezenta: Milena Git (marketing manager Answear.ro), Alexandra Olteanu (antreprenoare si director general All To Know), Dana Nae Popa (managing director pastel) si Andreea Coman (avocat si senior associate Savescu si Asociatii).

Ca de fiecare data, ne propunem sa aducem informatii utile pentru femeile care vor sa se dezvolte pe plan profesional si personal, dar si sa interactioneze cu persoane care au aceleasi preocupari.

Pentru a X-a editie, iti pregatim mai multe suprize si momente inedite, precum o sesiune de networking care sa le ofere antreprenoarelor posibilitatea sa se cunoasca si sa descopere oportunitati de colaborare.

Da-ti si tu un refresh si participa la a X-a editie a conferintei Femei de cariera, un eveniment cu traditie in randul femeilor interesate de cariera, afaceri si antreprenoriat.

Vrei mai multa vizibilitate pentru tine si afacerea ta?

Pentru un plus de vizibilitate, poti opta nu doar pentru un simplu bilet de acces la eveniment, ci pentru un pachet de promovare, care se adapteaza afacerilor mici, dar care ofera un plus de vizibilitate. Vrei sa fii pentru 30 de secunde in fata tuturor si sa vorbesti despre business-ul tau? E o buna ocazie sa atragi atentia asupra ta si sa poti porni astfel discutii interesante in sesiunea de networking care urmeaza aceste prezentari.

De asemenea, si compania ta va beneficia de mai multa expunere prin intermediul catorva elemente de promovare: prezenta materialelor de promovare in sala, expunerea unui rollup la eveniment, dar si aparitia brandului tau in cateva poze din albumul conferintei.

Mai multe detalii despre pachet gasesti aici https://woman2woman.ro. Vei vedea ca e un pachet perfect daca ai un buget mic de promovare, insa iti doresti expunere atat la locatie, cat si online.

Si avantajele continua, insa cel mai bine ar fi sa descoperi singura cat de mult te poate ajuta pe tine, participand la evenimentul din 23 mai. Afla mai multe detalii si inscrie-te in pagina evenimentului.