Golin ocupă, pentru a cincea oară, locul 1 în Topul Agențiilor de PR din România, realizat de Revista Biz și compania de cercetare Unlock Market Research. Mai mult, în cadrul galei din acest an, Irina Roncea, Managing Director Golin, a fost desemnată Profesionistul Anului în PR, un premiu care recunoaște performanța celor mai buni oameni din industrie.

Golin este sigura agenție care a ocupat locul 1 în cinci din cele opt ediții ale topului, reușind să se mențină pe primul loc timp de patru ani la rând și să își consolideze din nou anul acesta poziția de lider în industria de comunicare și PR din România.

Mai mult ca niciodată, anul acesta, performanța de a fi numărul 1 în Topul Agențiilor de PR din România ne bucură și ne onorează. Un rezultat frumos într-un 2020 care, iată, ne surprinde și cu lucruri bune. E un rezultat muncit cu multă pasiune, ambiție și tenacitate de către echipa Golin și care nu ar fi posibil fără susținerea și încrederea clienților noștri”, a spus Irina Roncea, Managing Director Golin.

Performanța din cadrul Biz PR Awards 2020 vine după ce campaniile agenției au primit recunoaștere în cadrul ediției din acest an a prestigiosului festival In2Sabre Awards, iar rețeaua Golin a fost numită Global Agency of the Year, pentru al doilea an consecutiv, în cadrul PRWeek Global Awards 2020.

Despre Golin România

Golin este singura agenție care a ocupat locul 1 în cinci din cele opt ediții ale topului Biz PR Awards, reușind să se mențină pe primul loc timp de patru ani la rând. Mai mult, în cadrul ediției din acest an, premiul pentru Profesionistul Anului în PR i-a fost acordat Irinei Roncea, Managing Director, Golin.

Golin rămâne singura agenţie din România premiată cu Gold la două festivaluri internaţionale în 2018 – SABRE Awards EMEA şi IAB MIXX Awards Europe. În 2017, Golin a fost prima agenție de PR din România care a câștigat Grand Prix la Golden Hammer.

Golin România este afiliată la una dintre cele mai valoroase reţele internaţionale de PR, Golin Worldwide, desemnată în 2019 Global Agency of the Year în cadrul PR Week Global Awards. La nivel internațional, rețeaua Golin numără peste 50 de birouri în America, EMEA și APAC. Golin este parte a Interpublic Group (IPG), iar în România face parte din unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare, Lowe Group, alături de MullenLowe (advertising), Initiative (media), Profero (digital), Medic One (comunicare în domeniul medical și farmaceutic) și BPN (new media). Mai multe detalii pe www.golin.com/ro/.

Pentru mai multe informații vizitați http://golin.ro sau pagina de Facebook Golin Romania.