Pepe încinge atmosfera La Bairam. Videoclipul piesei “Cocktail” se va vedea pentru prima oară la Arenele Romane

Cel mai nou videoclip al lui Pepe, “Cocktail” se va vedea pentru prima dată pe scena festivalului “La Bairam”, în această seară, în finalul concertului susţinut de artist la Arenele Romane. Nici că se putea un moment şi un loc mai bun pentru aceasta “lansare” mai ales că piesa are şi la propriu şi la figurat toate ingredientele să devină imnul oficial al tuturor petrecerilor acestei veri.

“Cocktail” este o piesă facută în joacă, la distracţie şi nu avea cum să iasă altfel decât fix aşa cum a ieşit. Prietenii care au ascultat-o deja abia aşteaptă lansarea fiindcă spun ei că este un curs rapid excelent de ieşit în club combinat cu bartending. Ceva de vis !!! Pentru clip am încercat în primă instanţă să găsesc ceva profund, în contrast, însă versurile au impus scenariul şi la filmări, dintr-o tequila în sangria, dintr-un cocktail într-altul ne-am trezit într-o mare petrecere. Cred că nu ne-am mai distrat aşa la filmări de pe la “E Vara Mea”, a spus Pepe.

Din punct de vedere al producţiei muzicale, “Cocktail” este încă o colaborare cu Jimmy Dub şi Dj Bonne cu care Pepe a mai lucrat şi pentru “Rămâne între noi”, “Hai” dar mai ales, “Sentimente Intense”. Se pare că vorbim aici deja de o cooperativă, de o gaşcă de prieteni care fac lucruri frumoase împreună şi pentru ca următorul nivel să fie atins, de data aceasta chiar şi videoclipul este făcut împreună. Jimmy este cel care a pus mâna pe cameră în cea mai mare parte a timpului fapt pentru care poartă şi cea mai mare parte din vină pentru rezultatul final.

Link Premiera Videoclip: https://youtu.be/9xHIEcu8YRA