Sphera Franchise Group, cel mai mare grup din industria de food service din România, reînnoiește parteneriatul cu Golin pentru servicii de PR pe trei paliere: comunicarea inițiativelor și proiectelor corporate ale Grupului, comunicare internă și dezvoltarea campaniilor de PR pentru brandurile KFC, Pizza Hut și Taco Bell în România. Golin a câștigat pitch-ul organizat de Sphera Franchise Group la finalul anului trecut și va continua, astfel, să deruleze activitățile de relații publice și social media pentru următorii trei ani.

„Pe parcursul ultimilor opt ani, am găsit în Golin un partener de încredere, dedicat, o echipă de profesioniști cu experiență și un fler deosebit pentru tot ceea ce înseamnă comunicare corporate și de brand, gândire strategică și creativitate, precum și expertiză în comunicarea cu investitorii. Am lansat împreună noi produse și servicii inovatoare și, pentru prima dată în ultimii 20 de ani, ne-am bucurat să stăm la o coadă de zeci de metri, în prima dimineață cu #livemas din România, la lansarea Taco Bell, în 2017. Am fost alături atunci când am anunțat cu entuziasm extinderea rețelelor de restaurante la nivel local și internațional, iar un alt  moment care a marcat semnificativ acest parteneriat a fost listarea Sphera Franchise Group la Bursa de Valori București, în 2017. Este greu de crezut (dar ce bine că lucrurile stau așa!) că, după tot acest timp, agenția este la fel de pregătită să gândească #fresh și să răspundă excelent la provocări. Suntem convinși că, în următorii ani, vom reuși să ducem comunicarea Grupului și a brandurilor noastre la un nou nivel, care să reflecte cu fidelitate evoluția companiei și standardele înalte pe care le urmăm cu toții, zi de zi”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Sphera Franchise Group.

„Cele mai frumoase și mai solide parteneriate sunt cele construite în timp, pe baza unor principii comune, și sunt condimentate cu reușite și provocări trecute cu succes. Alături de Sphera Franchise Group, am reușit să creăm un astfel de parteneriat. De peste 8 ani, puiul #pebune este vedeta petrecerilor noastre în agenție, suntem #pizzalovers și mărim doza de #LiveMas cu fiecare proiect. KFC, Pizza Hut și Taco Bell sunt adevarate love brands, pentru care lucrăm cu multă pasiune și entuziasm, iar colaborarea cu o companie listată este o provocare și o satisfacție, în egală masură”, a declarat Irina Roncea, Managing Director, Golin România.

Pe principiul „if you want to go far, go together”:

Echipa Sphera Franchise Group: Monica Eftimie (Chief Marketing Officer), Roxana Mătășel (Marketing Director), Cosmin Canteri (Senior Local Store Marketing Manager), Claudia Porojan (Senior PR & CSR Manager), Florina Călin (PR  Manager), Tina Crețu (Senior Digital Marketing Manager), Gina Zgubea (Senior Digital Marketing Manager), Cristina Dioanca (Digital Marketing Manager), Claudia Bodnar (Social Media Manager), Mihnea Brașoveanu (Junior Digital Manager), Ionela Văcaru (Senior Brand Manager), Adriana Staicu (Brand Manager), Veronica Oancea (Senior Product Manager e-commerce), Codruța Costea (Junior Brand Manager), Ioana Oloro (Brand Manager), Irina Bozeanu (Brand Manager), Raluca Mogoș (Senior Brand Manager), Tania Nedelcu (Senior NPD Manager), Mariana Serafim (NPD Manager). 

Echipa Golin: Roxana Dibă (Head of Consumer), Cristina Butunoi (Head of Corporate), Ana-Maria Stoica (PR Manager), Bianca Ionescu (Media Associate), Ioana Ciobanu (Media Associate), Maria Bîrnaure (Media Associate), Radu Bucur (Senior Social Media Manager), Adriana Georgescu (Digital Manager), Bianca Sava (Senior Digital Associate) și Iulia Ghiță (Digital Associate).

Despre Golin România

Golin este, actualmente, ocupanta primului loc în Topul Agențiilor de PR din România, realizat de Revista BIZ și compania de cercetare Unlock Market Research, fiind, totodată, și singura agenție de pe piața locală care s-a situat pe prima poziție în 5 din cele 8 ediții ale Topului.

Golin rămâne cea mai premiată agenție de PR la premiile Webstock 2018 și singura agenţie din România premiată cu Gold la două festivaluri internaţionale in 2018 – SABRE Awards EMEA şi IAB MIXX Awards Europe. În 2017, Golin a fost prima agenție de PR din România care a câștigat Grand Prix la Golden Hammer.

Golin România este afiliată la una dintre cele mai valoroase reţele internaţionale de PR, Golin Worldwide, desemnată în 2019 Global Agency of the Year în cadrul PR Week Global Awards. La nivel internațional, rețeaua Golin numără peste 50 de birouri în America, EMEA și APAC. Golin este parte a Interpublic Group (IPG), iar în România face parte din unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare, Lowe Group, alături de MullenLowe (advertising), Initiative (media), Profero (digital), Medic One (comunicare în domeniul medical și farmaceutic) și BPN (new media). Mai multe detalii pe www.golin.com/ro/.

Pentru mai multe informații vizitați http://golin.ro sau pagina de Facebook Golin Romania. 

Despre Sphera Franchise Group

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România, operând în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell în România, și KFC în Republica Moldova și Italia.