Fanii Show de Seară cu Viorel Dragu și amatorii de stand-up comedy își vor lua din nou binemeritata porție de râs de la începutul săptămânii, în fiecare luni seară, începând cu 1 aprilie, de la ora 20.00, pe Comedy Central. Viorel și echipa le rezervă telespectatorilor consacrata selecție a știrilor ciudate, spuse, bineînțeles, pe un ton ironic, o dezbatere între membrii echipei și topul săptămânii cu sugestii trimise de fani.

Partea a doua a celui de-al treilea sezon aduce și niște schimbări ale formatului față de sezoanele precedente.

„Păstrăm știrile scurte de la început și topul săptămânii, iar subiectul mare o să fie acum dezbătut, sub forma unui concurs, de către două echipe de comedianți. La invitat am renunțat, pentru că nu mai răspundea nimeni la telefon”, a spus Viorel Dragu.

A doua jumătate a celui de-al treilea sezon din Show de seară cu Viorel Dragu va avea 10 episoade, fiecare cu durata de aproximativ 23 de minute.

Primul episod aduce pe micile ecrane dezbaterea Monogamie versus Poligamie, aplicându-se în egală măsură bărbatului cu mai multe femei sau femeii cu mai mulți bărbați. Un lucru este sigur și echipa Show de seară confirmă: să fii monogam te ajută să ai mai puține cheltuieli – alegi un om pe viață, dar măcar plătești mai puțin la chirie.  În cazul poligamiei, există dezavantaje, ce te faci când trebuie să plătești mai mult pe aspirină, pentru că le doare pe toate capul în același timp, sau când vrei să divorțezi: rămâi practic falit. Așa, când ești monogam, măcar rămâi cu jumătate din avere.

Luni, pe 1 aprilie, telespectatorii vor decide dacă e mai bine să aibă mai multe neveste sau soți. S-ar putea chiar să spună „Poligami-aș picioarele, ce mi-au trebuit mie mai multe neveste”.

Echipa de scenariști și corespondenți care apar în emisiune este formată din Viorel Dragu, Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru și Cristi Popesco. Aceasta este prima emisiune 100% autohtonă de satiră realizată și difuzată de Comedy Central în România.

Premiera Show de seară cu Viorel Dragu are loc pe 1 aprilie, ora 20:00, la Comedy Central. Reluările se vor difuza luni de la ora 22.00, miercuri, de la 11.30, vineri, de la 00.30 și duminică, de la 23.00