Teatrul Național “Marin Sorescu” din Craiova anunță cu mare bucurie premiera producției Outfitul Șearpelui, un spectacol „poeticoregrafic” realizat de Andrea Gavriliu, bazat pe versurile lui Marius Aldea, versuri care iau pulsul vremurilor noastre, a felurilor prin care individul își caută utilitatea în lumea constrânsă de presiunile caracteristice fiecărei vârste.

Primele reprezentații vor avea loc la sfârșitul săptămânii viitoare – vineri, 19 iunie, sâmbătă, 20 iunie și duminică, 21 iunie, ora 19:00.

Outfitul șearpelui este un spectacol „poeticoregrafic” bazat pe versurile lui Marius Aldea, versuri care iau pulsul vremurilor noastre, a felurilor prin care individul își caută utilitatea în lumea constrânsă de presiunile caracteristice fiecărei vârste. Spectacolul prezintă o cronologie a vieții unui bărbat capabil să-și amintească de felul în care gândea în copilărie, o (ne)asumare a condiției sale de adult (i)responsabil, o perpetuă căutare a echilibrului inexistent. Toate aceste frământări sunt expuse privitorului într-o manieră plastică, dinamică, autoironică, în care corpul actorilor redă ceea ce cuvintele pot comunica numai până la un punct.       

Hai să-i spunem pe nume: somnul are marele merit că te duce de pe lume consider că ar fi motto-ul spectacolului. În ciuda tonului fatalist, se va descoperi o mare dragoste de viață prin felul în care corpul se supune ritmului și impulsurilor sale organice. Acest corp nu se poate conecta în mod direct la alte corpuri, dar se poate reconecta la el însuși prin trecutul său firav, prin prezentul său angoasant, prin viitorul inevitabil. Șase corpuri cu șase „piei” – aceeași persoană.

Andrea Gavriliu 

Outfitul Șearpelui

după poezii de Marius Aldea

Concept, regie, coregrafie: Andrea Gavriliu

Muzică: Mihai Dobre

Scenografie: Lia Dogaru

Cu: Claudiu Mihail, George Albert Costea, Alex Calangiu, Vlad Udrescu, Ștefan Cepoi, Cătălin Mihai Miculeasa

Spectacolele se vor juca în Sala Studio a Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova și vor fi transmise în regim de live streaming,  spectatorii putând să le urmărească din casele lor, aici: www.tncms.ro/LIVE.

Biletele se pot achiziționa de la agenția teatrală sau online de pe https://ebilet.tncms.ro/ebilet.  Prețul biletelor este 25 lei (15 lei redus pentru elevi / studenți / seniori) la Agenția teatrală, și 24 lei pe platforma online: https://ebilet.tncms.ro/ebilet/Spectacol/Edit/801

Fiecare bilet conține un cod unic necesar pentru accesarea transmisiunii live pe www.tncms.ro/LIVE

*Spectacolul este recomandat publicului cu vârsta de peste 14 ani.

Teatrul Național „Marin Sorescu” Craiova

web: https://tncms.ro

facebook: https://www.facebook.com/tncms.oficial

instagram: https://www.instagram.com/teatrulnationalcraiova