Celebrul personaj animat Cartoon Network, Ben 10, se va înfrunta cu întreaga galaxie (literalmente!) sâmbătă, 10 octombrie, atunci cândBen 10 Împotriva Universului: Filmul” va avea premiera. Filmul va fi disponibil fanilor din România de la ora 14:35, doar la Cartoon Network.

Filmul plin de acțiune are ca subiect o explozie din trecut care ar putea distruge atât echipa Tennyson cât și întreg pământul, Ben fiind nevoit să călătorească în spațiu pentru a salva planeta. Între timp, Gwen și bunicul Max fac echipă pentru protejarea lumii în absența lui Ben. Însă, când eroul nostru este confundat în spațiu cu un personaj negativ, el trebuie să găsească o cale de a se reîntoarce pe pământ și de a-l salva.

Fanii serialului au ocazia să transforme premiera într-o experiență cu totul specială pentru că, pentru prima dată, pe platforma Cartoon Network sunt disponibile materiale Ben 10 descărcabile (https://ben10.cartoonnetwork.ro/party) ce pot fi utilizate pentru organizarea de petreceri tematice inspirate din seria animată.

Noi episoade Ben 10 sunt disponibile de luni până vineri, de la ora 14.35, la Cartoon Network.

Ben 10 este o producție a Studiourilor Cartoon Network, creat și produs de Man of Action Entertainment (creatorii lui Big Hero 6, Generator Rex), împreună cu John Fang (cunoscut pentru Mixels, Generator Rex) drept producător executiv.

Nu rata acest film plin de acțiune sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 14:35, doar la Cartoon Network

Despre Cartoon Network

Cartoon Network este o divizie WarnerMedia și televiziunea de desene animate numărul 1 la nivel mondial, oferind cel mai bun conținut original pentru copii și familii, cu seriale precum Ben 10, Craig și dumbrava, Steven Univers, Uimitoarea lume a lui Gumball, Fetițele Powerpuff sau Aventurile fraților urși. Urmărit în 187 de țări, în peste 450 de milioane de case și în 33 de limbi, Cartoon Network inspiră următoarea generație de creatori și inovatori prin implicarea publicului său la granița dintre creativitate și tehnologie. Inițiativele sale sociale premiate, cum ar fi Cartoon Network Clubul Prieteniei, sunt resurse recunoscute și deseori utilizate de copii și adulți care caută ajutor în rezolvarea problemelor de bullying.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).