În luna august, la canalul factual numărul 1 din România, învățați arta supraviețuirii în sălbăticie cu un nou sezon din Muntenii și cercetați noi dovezi despre posibilele vizite ale extratereștrilor pe pământ în Extratereștri Antici, cu Giorgio Tsoukalos și un invitat surpriză, William Shatner!

Muntenii | Sezonul 10
Premiera 4 August | Miercurea, ora 22:00

Pe măsură ce iarna își pierde forța în munții din America de Nord, râurile se umflă de la zăpada topită, oferind muntenilor ocazia de a-și face noi provizii și de a-și fortifica gospodăriile.

Dar în acest nou sezon, aceștia sapă mai adânc ca niciodată. Experți în înfruntarea primejdiilor iernii și a condițiilor primitive în care își desfășoară existența, întotdeauna pregătiți pentru ce este mai rău, muntenii și-au croit drum prin sălbăticia Americii înainte ca lumea să fie lovită de pandemia globală.

Ei vor face tot posibilul să își apere libertatea și stilul de viață, motiv pentru care experiența, cunoștințele și tăria de caracter le vor fi de folos acum mai mult ca niciodată.

Extratereștri Antici | Sezonul 13 | Parte din Vara Secretelor
Premiera 17 august | Marțea, ora 22.00

Noul sezon al seriei cult „Extratereștri Antici” debutează cu un episod special de două ore în care invitatul special William Shatner le va adresa întrebări provocatoare prezentatorilor emisiunii „Extratereștri Antici”, inclusiv lui Giorgio Tsoukalos, favoritul fanilor.

Lui Shatner i se alătură experți, printre care fostul investigator al Ministerului Britanic al Apărării Nick Pope, pentru a explora toate teoriile posibile, de la originile umane și descoperirile arheologice revoluționare până la noi cunoștințe despre cosmos și posibilitatea ca oamenii să nu fie singuri în univers.

„Extratereștri Antici” explorează controversata teorie conform căreia extratereștrii vizitează Pământul de milioane de ani.

Din vremea dinozaurilor până în Egiptul antic, de la desenele rupestre din vechime la aparițiile de azi, fiecare episod din acest serial cult al HISTORY Channel conferă profunzime istorică întrebărilor, speculațiilor, mărturiilor și teoriilor care înconjoară această controversă perenă.

Oare ființe inteligente din spațiu au vizitat Pământul cu mii de ani în urmă?

Blestemul Fermei Skinwalker | Sezonul 2
Premiera 7 septembrie | Miercurea, la ora 21.00

Pentru mai bine de 200 de ani, ferma Skinwalker din Utah a stat în centrul atenției mass-media din SUA datorită sutelor de incidente misterioase, anomalii și activități inexplicabile. nimeni nu a reușit să dezlege misterul fenomenelor stranii în ciuda deceniilor de cercetări, potrivit unora, finanțate în secret chiar de guvernul SUA.

Acum, porțile legendarei ferme Skinwalker sunt larg deschise pentru un grup de cercetători care se pregătește să caute în subteran să facă ceea ce nu s-a mai făcut până acum și să se afunde sub suprafața celui mai faimos punct fierbinte OZN din lume.

În sezonul al doilea din „Blestemul Fermei Skinwalker” cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație, de la lasere și radare care pătrund în sol până la drone termografice, experții vor aplica noțiuni științifice și vor face noi descoperiri neașteptate, riscând mai mult decât oricare altă echipă care a efectuat cercetări pe proprietatea respectivă, de-a lungul timpului.