Public Relations Global Network, și-a ales recent noua echipă de conducere, în cadrul întâlnirii aniversare de 30 de ani, care a avut loc în Phoenix, Arizona – locul unde rețeaua a și fost fondată.

David Fuscus, CEO Xenophon Strategies cu sediul în Washington DC, este noul președinte PRGN. El îi succede în această funcție Alexandrei Diniță, general manager Free Communication, care, după încheierea mandatului, devine PRGN Chair of the Advisory Board.

Andy See Teong Leng, Managing Director al agenției Perspective Strategies din Kuala Lumpur, Malaezia a fost reales în poziția de secretar al organizației. În același timp, Andy a fost votat President-elect, urmând astfel să preia conducerea organizației după David Fuscus. Andy ocupă, de asemenea, poziția de Regional Vice-President al regiunii Asia-Pacific.

Amanda Hill a fost reconfirmată, pentru cel de-al doilea an, în poziția de Trezorier al rețelei.

Reuniunea din Arizona a marcat 30 de ani de existență ai rețelei PRGN, ocazie cu care a fost anunțată intrarea în organizație a două noi agenții membre – Kreps PR & Marketing din Florida, SUA și Eje Communicación y Asyuntos Publicos din Ciudad de Mexico.

Free Communication este membru exclusiv al PRGN în România din 2014.

Fondată în 1992 de un grup de lideri și experți cu viziune și perspectivă, PRGN este una dintre cele mai mari rețele internaționale de agenții independente de comunicare și relații publice, reunind peste 1000 de profesioniști din 55 de orașe, aflate în 33 de țări de pe toate continentele. Partnerii PRGN sunt agenții de comunicare de business și relații publice independente, locale, deținute și operate privat, care-și pun laolaltă experiența și resursele reușind, astfel, să furnizeze servicii complete și integrate de comunicare profesională pentru clienți de orice anvergură. PRGN – www.prgn.com