Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” vă dă întâlnire miercuri, 26 august 2020, de la ora 19:00 în grădina Muzeului Antipa, cu Adrian Naidin, un maestru-vrăjitor al violoncelului, care va susține un recital alături de Camerata de Tineret!

„Sunt întâlniri în viaţă care pur şi simplu te îmbogăţesc. Sunt oameni de la care primeşti pur și simplu o legătură de chei fermecate, cu care deschizi uşile sufletului. Al tău sau al altora. La fel cum unii nu pot trăi fără a scrie, alţii nu pot trăi fără muzică. Muzica e rugăciunea care se spune singură, iar cuvintele acestei rugăciuni sunt aluatul din care e plămădit”, susține Adrian Naidin.

Proiectul Camerata de Tineret, aflat sub îndrumarea atenta a maestrului Adrian Naidin, reprezintă dorința de a face muzică altfel. Fiind două generații incluse în acest proiect, abordarea este una deosebită: muzică consacrată clasică și călătoria prin universalitatea muzicii românești. Așadar, tinerii Răzvan Păun, Constantin Mușat, Ioan Munteanu, Andrei Mărăcine, Bogdan Vasian, Christopher Rotaru, Vlad Matei și Iacob Panighiant, împreună cu Adrian Naidin vă invită să parcurgeți împreună această călătorie inițiatică în lumea muzicii!

Intrarea este liberă iar rezervările se fac pe adresa www.antipa.ro, în limita a 100 de locuri!

Participanții la evenimentul din grădina Muzeului Antipa vor respecta pe toată durata concertului regulile de prevenție sanitară:

✅ Purtarea măștii de protecție;

✅ Menținerea distanței fizice de 1,5 m între persoane;

✅ În timpul concertului, spectatorii vor rămâne așezați pe locurile rezervate.

Verificarea temperaturii se va face la intrarea în curtea muzeului. În cazul în care temperatura înregistrată depășește 37,3° C, participarea la eveniment este interzisă.

Vă așteptăm cu drag!

Sponsor principal: MOL România

Sponsor: BRD Groupe Societe Generale

Detalii: www.antipa.ro