GIANFRANCO PAPPALARDO FIUMARA este un pianist italian, născut în Catania/Sicilia și format la conservatorul din Milano. Astăzi, artistul este director artistic al The Etna In Scena din Zafferana Etnea, al Atelierului Internațional de Muzică din Catania, al Universității din Enna Kore și profesor la Conservatorul din Palermo. Pianistul a susținut peste 1000 de concerte în Asia, America și Europa, pe scene muzicale importante. Dintre înregistrările sale discografice se remarcă un dublu CD cu Variațiunile Goldberg de Bach, realizat pentru CLASSIC VOICE și reeditat de DECCA în 2017.

GIANFRANCO PAPPALARDO FIUMARA se prezintă în fața publicului românesc miercuri, 24 noiembrie, la ora 19, în Sala mare a Ateneului Român, cu un program alcătuit din lucrări de Mozart, Bach, Thalberg, Bellini.

Miercuri, 24 noiembrie, ora 19, Ateneul Român

Recital de pian 

GIANFRANCO PAPPALARDO FIUMARA

Program

Wolfgang Amadeus Mozart – Fantezia în re minor, KV 397

Ludwig van Beethoven – Sonata în fa major, op. 10, nr. 2

Sigismond Thalberg – Fantezia pe o temã din Puritanii de Bellini

Vincenzo Bellini – Capriccio

Franz Liszt – Legenda Sf. Francisc din Paola pãșind pe valuri

Ludwig van Beethoven – Sonata în do diez minor, op. 27, nr. 2

Biletele se pot procura:
– De la Casa de Bilete a Ateneului Român ( numai cu o oră înainte de începerea concertului !!)
Program: Marți – Vineri 12:00 – 19:00. Plata doar în numerar.
Telefon: 021.315.68.75

– Online, accesand site-ul www.fge.org.ro – sectiunea „Calendar“.Biletele odată cumpărate nu sunt returnabile decât în condițiile prevăzute de lege.

Accesul în sala Ateneului Român este permis „cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului, dacă toţi participanţii sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 şi este asigurată purtarea măştii de protecţie”.Verificarea acestor condiții se va face înainte de accesul în incinta Ateneului Român.