În luna august, la Crime+Investigation, asistați la momente tensionate din sala de judecată surprinse de camerele de supraveghere în noi episoade ale seriei „Filmat la tribunal”, prezentată de jurnalistul Dan Abrams, urmăriți cazuri importante de crimă prezentate din perspectiva medicului legist în „Secretele de la morgă” și aflați modul în care crima afectează comunitățile din micile orașe ale Americii în serialul „Oraș Criminal

Filmat la tribunal – Sezonul 4A (10×30’)

Din 5 august | Vinerea, ora 23:00

Seria „Filmat la tribunal” realizează o analiză complexă a unora dintre cele mai emoționante momente din sălile de judecată, surprinse de camerele de supraveghere. Astfel, publicul va putea asista la momente tensionate, care includ reacții neașteptate ale unor judecători furioși, confruntări directe iscate în timpul procesului sau chiar încercări de evadare ale unor acuzați.

Producția găzduită de prezentatorul de televiziune american Dan Abrams include, de asemenea, interviuri cu judecători și mărturii ale victimelor implicate în cazurile prezentate, pentru a completa imaginea de ansamblu a fiecărei povești prezentate pe parcursul celui de-al doilea sezon al serialului documentar.

Oraș Criminal (9×60′)

Premiera duminică, 21 august, ora 22:00

Seria explorează modul în care crima afectează comunitățile din micile orașe ale Americii. În fiecare episod sunt scoate la iveală viețile oamenilor simpli și circumstanțele în care aceștia ajung victime, subliniind și prezentând în același timp motivele făptașilor. Prin reconstituiri dramatice ale evenimentelor, seria îi transpune pe telespectatori la locul crimei.

Secretele de la morgă | Sezonul 2 (13×60′)

Miercuri, de la ora 23:00

Secretele de la morgă” explorează cazuri importante de crimă din perspectiva medicului legist, care lucrează alături de detectivii de la omucideri pentru a face dreptate victimelor și familiilor acestora. Cadavrul unei victime spune o poveste ascunsă, iar acești experți post-mortem ajută la rezolvarea crimelor prin deslușirea misterului din interior spre exterior. De la observațiile inițiale de la locul crimei până la autopsie și dincolo de aceasta, aceste episoade intră în profunzime pentru a dezlega puzzle-uri fascinante ale crimelor.

Despre Crime+Investigation® 

Crime+Investigation® dezvăluie lumea complexă a crimelor, purtând telespectatorii într-o călătorie în căutarea adevărului, dreptății și a unei mai bune înțelegeri a comportamentului unui ucigaș.

Fiecare călătorie este personală și emoțională, fiind completată de poveștile anchetatorilor, experților și a victimelor și apropiaților acestora. Crime+Investigation® este disponibil la nivel internațional în peste 50 de milioane de locații și difuzat în 18 limbi.

Crime+Investigation® a fost lansat în România în 2013 și este prezent pe toate platformele majore de cablu din țară, inclusiv: Focus Sat, Next-Gen Communications, Orange și Vodafone.